Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi Audi A4 dízel jó vétel?

Régi Audi A4 dízel jó vétel?

Figyelt kérdés

Olyan autót vennék, amelyik keveset fogyaszt, és viszonylag olcsón fenntartható, viszont belém jött mégis az érzés, hogy vegyünk prémium gyártótól autót, viszont fenntartásra nem szeretnék éves szinten milliós nagyságrendű összeget költeni. Kezdetben Nissan Primera, Honda Civic, Opel Astra G kaliberű autókban gondolkodtam 600 000 Ft környékén, de aztán képbe jöttek az A4-esek. Akár 1,6 benzinest is hajlandó volnék venni, nem tudom melyik a jobb vétel, és a megbízhatóbb motor, 1,9 TDI, 1,9 PD TDI, vagy 1,6 benzines.

Milyen szervizköltségekkel, és milyen típushibákkal kell számolni egy 2000 környéki darabnál?

2019. jan. 19. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy rajta van a négy karika, még nem lesz prémium egy húsz éves szétfingott egykilenc tádé.
2019. jan. 21. 01:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Maradok szerintem Volkswagen vonalon. IV-es Golfban nekem is szóba jött az 1,9 SDI, se turbó, se kettős tömegű, még akár tartósabb városi használat sem árt neki annyit mint a mai dízeleknek. Csak nem tudom mennyire jó állapotúak manapság ezek az autók. 1,6 szívóbenzines lenne jó, csak ismerősömnek is olyan van, és állítása szerint 10 litert simán eszik városban, bár én sokallom, de nem tartom kizártnak, hogy tényleg fogyaszthat ennyit.
2019. jan. 21. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki pontozott le..ha nincs igazam akkor talán megpróbálhatna cáfolni. Ez legyen neki a legnagyobb öröm az életben. Egyébként én nem mondom azt hogy nem prémium mert valóban jobb ülni egy akár 20 éves passatban mint egy poloban, suzukiban stb. De nekem nem érné meg azt a többlet nyüglődést és pénzt amit ezekre kell költeni. Hafőleg városban használnád akkor benzin lehetőleg ne legyen benne turbó és kettőstömegű. 600 ezerért a prémium autókat meg felejtsd el mert ez nem az az ár. Egy autót megvenni könnyű nem ott lesz drága.

Én a helyedben gyűjtenék még és megpróbálnék egy minél fiatalabb autót venni, azokkal az utolsó még NEM turbós motorokkal amik már kezdeni kiszorulni a piacról.

2019. jan. 24. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat a hibákért.
2019. jan. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!