Első autónak olcsó BMW E36 316i?
kérdező, egy 316i kb semennyi dinamizmussal nem bír, szórakozni sem igen fogsz vele, legfeljebb ha nedves az út. Úgy meg lehet az első kerekessel is... Ennyiért igazi moslékot kapsz. Ha szerelők és versenyzők közt nőttél fel, akkor miért itt kérdezősködsz? Ennyiből vegyél egy gokartot, mert az ad élményt és még vezetni is megtanulsz.
Amúgy meg Ford Sierra. a 2.0-es jó esetben 136 lóerős. Az nem nagy, igaz, ritka, mint a fehér holló.
"Első autónak olcsó BMW E36 316i?
Olyan 350-400 ezer forint körül nézegettem,"
Ha ezt akarsz, akkor sok szerencsét, legyél vele boldog, de komolyan!
Az más kérdés, hogy sok ember szemében egy ilyen öreg boyracer az nagyobb sajnálatot/lenézést kelt, mint egy tisztességes Swift.
Én ilyet vettem. Nem bántam meg. Aki azzal jön hogy drága hozzá az alkatrész az sose szerelt E36-ot. Filléresek hozzá az alkatrészek annyit bontanak.
A rozsdával viszont tényleg vigyázni kell. De ne mondjátok nekem hogy a swift meg az astra egyik sem rohad. Annyira lehet mellé nyúlni a BMW-vel is mint minden mással. Alaposan meg kell nézni hogy mit veszel, ennél többet egy 20 éves autónál nem lehet tenni. 20 év alatt már teljesen mindegy melyik szalagról gurult le. Az a lényeg hogy volt tartva.
Ami a 316i ellen szól az igazából a kis motor a nagy kasznihoz. Lehet érezni a végét. Ha teheted vedd nagyobb motorral. Emellett simán megeszik 9-10-et városban.
Ha ez nem zavar akkor a 350-400 helyett legyen az inkább 400-500. És nem kell elkapkodni. Én fél évig nézelődtem mire normális állapotút találtam. Ha odafigyelsz és nem az első szarra veted rá magad akkor nem lesz nagyobb baj mint bármelyik szrnál amit itt ajánlgatnak neked a nagy szakértők.
Vegyétek csak a swiftet. Azt nem eszi a rozsda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!