Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak olcsó BMW E36 316i?

Első autónak olcsó BMW E36 316i?

Figyelt kérdés
Olyan 350-400 ezer forint körül nézegettem, és van pár egész jó állapotú, érvényes papírokkal.

2019. jan. 17. 18:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
45%

Mi a szarnak kell hátsó kerék meghajtás?

Azzal más érzés megállni a pirosnál?

2019. jan. 17. 20:17
 22/35 A kérdező kommentje:
#21, azért, mert nem csak uccai célokra akarom használni. Nem csak arra kell, hogy A-ból B-be eljussak vele.
2019. jan. 17. 20:25
 23/35 anonim ***** válasza:
65%

"ha lenne..." de mivel nincs így vagy belátod azt, és reális célokat próbálsz megvalósítani, vagy nem látod be, és gyorsan elvered a kevés pénzed, az eredmény pedig se pénz, se autó lehet.

Hátsó kerekesből keress Ladát, azt szerelheted is, de ne rohadjon, mert azon nem segít a villás kulcs.

Normál használatra meg nagyon megfelel az első kerék hajtású benzinesek közül valami, ami vállalható állapotban van.

Rajtad áll, melyik utat választod, de totál fölösleges a válaszolókat arról győzködni, hogy a BMW jó lesz olcsón, majd megjavítod... Tedd azt, ha már úgyis döntöttél :-)

2019. jan. 17. 20:29
 24/35 A kérdező kommentje:
Most így első autónak azért lenne jó ez a BMW, mert nem sajnálnám annyira, ha baja lenne, ezen is ki tudnám élni a hülyeségeimet, és később tudnék gyűjteni valami S13-ra, vagy ilyesmire
2019. jan. 17. 20:46
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó, megbeszéltük.

Sok boldogságot vele.

2019. jan. 17. 21:04
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, az 500 000-res autókkal, hogy normális országban ezeket utcai közlekedésre alkalmatlannak nyilvánítják és bezúzzák.

Gondolod a sokkal nagyobb igénybevételt jelentő nem utcai használatot bírni fogják? :)

2019. jan. 17. 21:17
 27/35 D. Brasco ***** válasza:
68%
Kérdező sok volt mára a nídforszpíd!!!Egyebként vagy már 12 éves?feléred már a motorháztetőt??Amugy is kapcsold ki az internetet azt huzzál aludni,holnap iskola!
2019. jan. 17. 21:18
 28/35 A kérdező kommentje:
#27, 17 vagyok, most csinálom a B kategóriás jogsit. Kiskoromtól kezdve érdekeltek a kocsik, folyamatosan autószerelők, és versenyzők közt voltam. Tudom, hogy mit bír egy gyári 1.6-os 102Le-s gyenge rozsdás BMW. Különben nem értem, hogy miért kell lenézni azt, aki nem csak A-ból B-be akar jutni az öreg szarral, hanem kicsit szórakozni is akar vele, ha már megvette. Én az autókban nem csak egy közlekedési eszközt látok, ami akkor a legjobb, ha keveset fogyaszt. Különben direkt akarok nem tökéletes állapotú autót, hogy tényleg jobban megtanuljam szerelni, és tényleg a saját autómnak tartsam, amikor hosszú szerelés után beindul és működik.
2019. jan. 17. 21:37
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

Ha tudod mit bír, akkor miért minket kérdezel?

Lakatolni is megtanulsz?

2019. jan. 17. 22:05
 30/35 anonim ***** válasza:

olyan jót szoktam az ilyeneken nevetni...mind így kezdi, hogy majd megszerelem magamnak, oszt akkor majd jobban fogom szeretni :D

hát ezzel tényleg többnyire nem A-ból B-be fogsz járni, hanem majd otthon az udvarban kendácsolod folyamatosan :D tesco parkolóig talán elgurul, onnan meg majd hazavontat a haverod a szmókendsárm hármas golfjával XD

2019. jan. 17. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!