Négyévszakos gumit megéri használni?
Itt a meleg szobában agyalunk ezen a kérdésen, de lehet, hogy az égieknek köszönhetően, hamarosan választ is kapsz.
Az elkövetkező napokban -10°C körüli időt ígérnek és erős havazást.
És mint tudjuk, a puding próbája az evés. ;)
13-as vagyok
Úgy alakult, hogy elkaptam a dec 15-i havazást is, hogy a fél országot át kellett utazzam, és most szombaton is úton voltam a keleti részen, ahol még az autópályákat sem takarították le. És ha már az autó az udvaron van, és dolgom van, akkor megyek, nem engedhetem meg magamnak hogy a gumi miatt ne induljak el. Nagyon ritkán vezetek hóban, de ilyen sokat, mint ezen a télen még sosem mentem hóban, ki van használva a téligumi rendesen. És most éreztem azt a pluszt, amit a téligumi adott, hogy az M3-ason a Fiesta előttem nekiment a szalagkorlátnak, mert megpördült az autó a havas úton, én pedig stabilan tudtam menni 80-al a kamion mögött, aki nyomot taposott nekünk.
Na, erre jól rászóltam tegnap ilyenkor!
Miskolc határában -6°C és 5-6cm friss porhó.
Kíváncsi lennék a 4évszakos univerzális(nak mondott) gumival szerelt autók mozgására.......
Tegnap késő este a félig letolatlan hóban jöttem haza (a Crossclimate-s vagyok) 80 körül. Semmi gond, kezelhető az autó. A nem létező ABS miatt kell csak jobban figyelni.
Feleségemnek ubyanez a gumi van egy tíz évvel fiatalabb, és egy kategóriával magasabb autón, van ABS meg az összes hárimbetűs extra, ugynarra jöt haza ő is mint én. Semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!