Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Négyévszakos gumit megéri...

Négyévszakos gumit megéri használni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 7. 07:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Michelin Crossclimate van már lassan 3 éve. Semmi baj nincs vele. Kevesebbet tud, mint egy felső kategóriás nyári vagy téli. De nyárikkal vagy télikkel összehasonlítva valahol a középkategória tetején van mindkét műfajban. Kopás nem vészes. Most cseréltem ki az első-hátsó kerekeket, mert az elsőn már 1 mm-el kisebb volt a barázda. Most elöl 6,5 hátul 5,3, új korában talán 8 körül volt, még a fele élettartam hátra van. Mostt 22000 km van bennük, és nem finoman megyek...
2019. jan. 7. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
NEM
2019. jan. 7. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
Eddig azon a véleményen voltam, hogy bőven elég a 4 évszakos is, sőt, én is fogok venni a jövőben. Viszont az utóbbi 1 hónapban amennyi hó volt, és hideg, nagyon jól jött, hogy jó téligumim van. Szóval lehet mégis a téligumi a nyerő, az a baj, hogy nem lehet sosem előre tudni, hogy milyen telünk lesz.
2019. jan. 7. 16:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én budapesti vagyok így itt tulkeppen meg hogy nem volt. Pár órát havas volt az út, ennyi
2019. jan. 7. 16:59
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Amennyiben keveset mész, azt is leginkább városban és ha netán nagy havazás lenne akkor nélkülözni tudod az autót akkor igen megéri.
2019. jan. 7. 18:00
 16/25 veterán vas ***** válasza:

Itt a meleg szobában agyalunk ezen a kérdésen, de lehet, hogy az égieknek köszönhetően, hamarosan választ is kapsz.

Az elkövetkező napokban -10°C körüli időt ígérnek és erős havazást.

És mint tudjuk, a puding próbája az evés. ;)

2019. jan. 7. 18:17
 17/25 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Úgy alakult, hogy elkaptam a dec 15-i havazást is, hogy a fél országot át kellett utazzam, és most szombaton is úton voltam a keleti részen, ahol még az autópályákat sem takarították le. És ha már az autó az udvaron van, és dolgom van, akkor megyek, nem engedhetem meg magamnak hogy a gumi miatt ne induljak el. Nagyon ritkán vezetek hóban, de ilyen sokat, mint ezen a télen még sosem mentem hóban, ki van használva a téligumi rendesen. És most éreztem azt a pluszt, amit a téligumi adott, hogy az M3-ason a Fiesta előttem nekiment a szalagkorlátnak, mert megpördült az autó a havas úton, én pedig stabilan tudtam menni 80-al a kamion mögött, aki nyomot taposott nekünk.

2019. jan. 7. 18:31
 18/25 anonim válasza:
Szerintem, ha a gumikra nem akarsz sokat költeni akkor megéri, de, szerintem külön a téli külön a nyári az úgy jobb. De ez amúgy a te döntésed
2019. jan. 8. 19:12
 19/25 veterán vas ***** válasza:

Na, erre jól rászóltam tegnap ilyenkor!

Miskolc határában -6°C és 5-6cm friss porhó.

Kíváncsi lennék a 4évszakos univerzális(nak mondott) gumival szerelt autók mozgására.......

2019. jan. 8. 19:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Tegnap késő este a félig letolatlan hóban jöttem haza (a Crossclimate-s vagyok) 80 körül. Semmi gond, kezelhető az autó. A nem létező ABS miatt kell csak jobban figyelni.

Feleségemnek ubyanez a gumi van egy tíz évvel fiatalabb, és egy kategóriával magasabb autón, van ABS meg az összes hárimbetűs extra, ugynarra jöt haza ő is mint én. Semmi gond nem volt.

2019. jan. 9. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!