Segitség kéne, első autó vásárlás előtt vagyok? 22/L
Figyelt kérdés
Véleményetekre lennék kiváncsi, első autó vásárlására milyen autót ajánlanátok? 500000 forintom lenne rá, egy kicsit " csajosabb" autóra gondoltam, munkába járásra használnám (30km) , nem kell nagy autó sem, nézegetem szemezgettem a VW Lupoval is de kiváncsi vagyok milyen lehetőségek vannak még, köszönöm a segitségeteket!2019. jan. 4. 17:24
1/6 anonim válasza:
Mindennel együtt 500, vagy van még pénz átírására, biztosításra, első szervizre?
2/6 A kérdező kommentje:
Van félre téve a papir munkára meg a szervizre
2019. jan. 4. 17:55
3/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy benzines legyen.
Corsa C talán még ami csajos autó meg az említett Lupo.
4/6 anonim válasza:
mi az hogy csajos autó? nunija van?
5/6 veterán vas válasza:
#4!
Ha pasit lát akkor elcsöppen...............az olaja. ;)
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy Yarissal jársz a legjobban. Nissan Micra is jó lehet, ha találsz normálisat. A Lupo is jó. Fiatot, Skoda fabiát kerüld. Még a régi skoda motorost is, amiről sokan azt mondják, milyen jó. C Corsa is jó lehet, de nagyon meg kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!