Kik vesznek Audi, BMW, Mercedes és stb autót?
Most a sztereotípiákat félretéve. Nem a menőzni akaró h.lyegyerekre gondolok, hanem komolyabb, jól kereső vállalkozók, orvosok, mérnökök stb. Valahol olvastam, hogy minden prémiumautónak van egyfajta stílusa, ami alapján különböző személyiségű/korosztalyú embereknek ez vagy az való.
Pl: Mercedes : idősebb vállalkozók, üzletemberek, akik nem vezetési élményt akarnak, hanem kényelmet.
BMW: fiatalabb korosztály, aki sportosabban szeretne vezetni
Audi: szintén fiatalabb üzletember, aki nem vezetési élményre vágyik, de a Mercedes túl öreges a számára.
Ezeket a szempontokst tényleg rá lehet húzni ezekre az autókra? Elképzelhető, hogy a gyártók az adott autókat kimondottan adott típusú személyek számára szánják?
A három német prémiumon felül van még Maserati, Jaguar, Lexus, amekyik még szintén említésre méltó. Ezeknek kik a főbb vásárlói?
Igazából:
Mercedes : Karóra.
BMW : Ezüst nyaklánc, adidas superstarral.
Audi : Adidas melegítő, vad de még is komfortos.
Tehát, mind a három önbizalmat, presztízst rejt.
Mind a három felemelkedő érzést jelent.
A Karóra(Merci) első gondolásra, az elegancia és ezzel együtt komfortosság.
De igazából ,egy óra is lehet sportos, vad. (mint a bmw / audi).
Az ezüstnyaklánc igazából menő, vad meg minden.
De lehet izlésesen is hordani, egy elegáns helyen. (Akár csak a Merci, a bmw is lehet izléses és komfortos)
A karóra (merci) kényelmet, eleganciát
Az audi pedig kicsit minden egyben, kényelmes , elegáns , sportos vad meg minden.
Magyarul : van a belegondolt logika, és vannak mások ,akik köpnek a logikára.
Mindenki vesz mindent.
75%-ban az autóvásárlás ilyen.
A maradék 25% az tudatos logikai váráslás (pl : megbízható, munkaautó vagy világból kimenő suzuki fogyasztásbajnokként), avagy csak erre volt keret.
"Kik vesznek Audi, BMW, Mercedes és stb autót?"
Idehaza ezeknek az autóknak a 95%-a céges autó, tehát a cégek veszik vagy lízingelik.
Én csak a Merciről tudok nyilatkozni: Amíg E osztály alatt gondolkodol AMG csomaggal és nagy felnivel(mert nézzen már jól ki), addig felesleges a kényelemről beszélni.
Nincs ilyen.
Ugyanúgy megveszi a mercit a nyugdíjas német mérnök, mint az ukrán drogdílerek, stricik.
Azt akarod hallani hogy hú ezt csak az ilyen menő csávók veszik?
Régen olvastam ekkora baromságot.
"adott autókat kimondottan adott tipusú személyek számára szánják".
Akinek az tetszik, vagy éppen azt a divatot kiveti. Nincs olyan hogy orvos csak mercit vehet.
Olyan lehetnek barki a mercik nagyrésze undorító nekem. Az új bombik és audik jók már a BMW már belül is kezd kinézni valahogy belül az Audi is szep.
Azt mégse ezek közül vettem mert már mindenkinek az van ahol lakom
Kik vesznek ilyen autókat?
Akik ilyet akarnak, és van rá pénzük.
Szerintem ennyire egyszerű.
(fölösleges bármi mást belemagyarázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!