Milyen autót ajánlanátok ugy kb 2millió forintig?
Figyelt kérdés
Most jelenleg egy e39 525d tulajdonosana vagyok, de szeretnék váltani fiatalabb és benzines autóra. Miket ajálnlotok?2019. jan. 2. 09:58
1/6 anonim válasza:
Második generációs skoda octavia 2 millioig rengeteg van a neten és megbízható autók 1.4 felejtő a nagy bodé miatt mert kb akkor méretben mint egy e39 max kicsit kisebb , de nem sokkal minimum az 1.6-os motorral szereltet érdemes nézni vagy afelett . Esetleg vw passat abbol is sok jó van fent neten . Vagy még audi A6 C6 abbol , ha jól tudom benzinesből kisebb az csak a 2.0 benzines van . Érdemes a vw komszern háza táján szét nézni .
Octaviáról van tapasztaltom igaz a legnagyobb nezinessel egy 2008-as facelift Vrs kombival 200ló 2.0TFSI jó ki gép és tök könnye mozgatja a nagy bódét
2/6 anonim válasza:
Mazda 6, 1,5 milla körül van már bőven jó állapotú, faceliftes modell. Egy rozsda menteset kifogsz, alváz és üregvédelem, boldog tulaj. :D
3/6 anonim válasza:
Vagy Honda Accord, ott még a rozsdától se kell félni.
5/6 A kérdező kommentje:
Az octaviák nagyon jónak tűnnek, most böngészgettem és 1,5 ért már szépek vannak
2019. jan. 2. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!