Miért félnek az emberek keletre akkora távolságot menni régebbi euróval mint nyugatra?
Nyáron voltunk Törökországban 2003as polommal. 1.500 km.
Nincs sokkal messzebb mint pl Párizs mégis sokan jobban feltettek mint ha Ida mentem volna.
Pedig keleten / délen olcsóbban is javítanak az autót ha valami baj lenne.
Miért ?
Mert nyugaton segítenek ha bajba kerülsz, keleten meg lefejeznek.
Csak ez a különbség.
Azért az túlzás, hogy lefejeznek :D
Persze ne Szíriában akarj kocsikázni most....
A törökök meg kedvelik a magyarokat valamiért :)
Valószínűleg előbb olvastam azt a hírt, mint Te, mivel aktív tagja vagyok egy pár utazós FB csoportnak. Amit a hírekben nem olvastál az az, hogy milyen éles reakciót váltott ez ki a többi marokkói emberből. Élesen elhatárolódtak, és igyekeztek kifejezni megvetésüket. Ebből az is látszik, hogy ez egy deviáns viselkedés a marokkói kultúrában, nem normatív, mivel negatív informális szankciót váltott ki. Ez pusztán néhány gyilkos egyéni akciója volt. Nem kell Marokkóig menni (ami amúgy nem keletre van, de sebaj), hogy ilyen híreket olvass:
Kritikus gondolkozást gyakorold még picit, hátha akkor azt is észreveszed, ha valaki manipulálni akar finoman :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!