Milyen összkerekes benzines fiatal autót tudtok 6millió alatt?
Első autónak keresek összkerekes kompakt, de sportos autót. Örülnék ha 7 liter vagy az alatt lenne a fogyasztása, 2013nál régebbit nem szeretnék.
Benzinesnek kell lennie.
6millió forintot tudok kb rászánni.
Audi a3 és a4 quattrokat néztem eddig, valakinek van jobb ötlete?
Kérdésem van:
7 liter hol? Pályán vagy városban?
Mert egyik sem túl mérvadó, hogy 7 vagy 9 liter.
700 ft különbség, 6 millió környékén?
Összkerék 3 okból van : teljesítmény kompenzáció miatt, felhasználási mód (terep, vagy egyéb) miatt, illetve opcionalitás.
Nincs 110 lóerős 1.6 szívóbenzin 4x4, sportos kategóriában 7 liter városi fogyasztással.
(A justy felhasználási összkerék okkal született, mielőtt valaki belekötne).
A Kérdező által felsorolt elvárások, egy ismeretlen tipusú, sci-fi kategóriába tartozó személygépjárműre
utalnak. ;)
Őszintén, Magyarországon, minek kell összkerék? Se tél, se kanyargós út, legalábbis olyan, ami nem szar, nem jellemző.
Ha sportos autót akarsz, akkor vegyél hátsókerekest.
7 liter? ugyan
Koszi mindenkinek, bar bunkonak nem kellene lenni:)
Latom felmerult, hogy minek osszkerek? Azert mert frissen epulo lakoparkban lakom ahol a hazhoz egy merdek utca vezet fel ami ha telen (mint most) lefagy, akkor b..hatod hogy hazajossz autoval, lent hagyhatod valahol a foldut szelen a susnyas mellett es talan reggelre meg ott lesz, ha pedig nem akkor meg vidd a gyerekeket gyalod oviba.
Masik pedig, hogy eleg sok helyen utana jartam pl az audi A4 2 literes benzinmotoros modelljenek es olyan infokat talaltam, hogy 6 es 7 liter kozt eszik ugyhogy nem kell itt idiota foldonkivulinek nezni engem, mert ezeket az adatokat sem a kisujjambol szoptam ki. Most, hogy mindenre valaszoltam johetnek a normalis emberek normalis kommentjei :) koszi!
Sose fog ennyit enni, volt összekerekes 1.8as audim. Az is 10et evett.
Amugy ha nem megy fel az elsokerekes akkor az osszekerekes sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!