Melyik autó ilyen?
Kezdő jogsis fiatal lány vagyok. Első autóm lenne, szóval ne legyen túl drága, nagyon max 1 millióig, de inkább 6-700e.
Ne legyen ‘papírautó’ , de inkább a kisebb autókat részesítem előnyben, kényelmi okok miatt.
Manuális váltó kéne és benzines. Szervó kormány, klíma az legyen.
Szóval egyenlőre csak kérdés képpen, de körülbelül milyen autó felel meg a kikötéseimnek?
Várom a ötleteket:-) Tapasztalatok is jöhetnek, negatív, pozitív egyaránt hasznomra válik.
Egy hyundai getz volt az első autóm :)
Az egyetlen baja az volt,hogy 1.1es motorral vettem, hát amikor elkezdtem munka miatt rendszeresen az autópályát használni,hát nem oda találták ki és akkor még amikor a klíma ment (külföldről behozott,nem patika állapot volt,de olcsón szerezhető volt hozzá új cuccok)..... így olyanra cseréltem ami alkalmas az autópályás közlekedésre.
Le fogtok pontozni, de Suzuki WagonR+.
Töréstesztje nem gáz, szervó van, klíma is, de azzal már lehet gyengélkedne a motor.
Nekünk ilyen van, szerintem könnyű vele manőverezni, rövid, sok helyre befér, kis helyen is meg lehet vele fordulni.
400-500 ezerért lehet már találni, típushibája mindössze a lámpakapcsoló lehet, de egy új párezer forintos tétel.
Lányként valószínű nem fogod telerakni az autót, de egyébként egy jól pakolható autó is egyben :)
Fél lakás belefért, mikor több régi bútort levittünk a tanyára.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!