Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 1. autónak?

Milyen autót vennétek 1. autónak?

Figyelt kérdés

Kb 200 ezrem lenne rá plusz a papírok.

Mit ajánlotok?

Válaszokat előre is köszönöm.

2018. dec. 18. 20:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És magáról az f astra-ról mi a véleményetek 1.4 8v 96-2001?
2018. dec. 18. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát én jó szívvel ilyen árkategóriában nem ajánlanék semmit. Évente ráköltheted az autó árát a sorozatos meghibásodásra, műszaki vizsga előtt is vagyonokat költhetsz rá, hogy valahogy leműszakizzon, plusz a rozsda megette már a felét. Max. úgy vennék ennyiért, ha nagyon fontos lenne az autó, de akkor is friss műszakival, aztán amikor lejár a műszaki, mehet is a bontóba.
2018. dec. 18. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mennyire sz.arul kell vezetni ahhoz, hogy valakinek annyi problémája legyen egy kocsival mint néhány válaszoló itt.

Mármint persze egy öreg autó amit már két különböző ember használt és nem is biztos hogy kimélték, az nem éppen egy életbiztositás, de rengeteg van belőlük, nem lehetetlen találni egy jó állapotút, onnét meg már a te dolgod, hogy vigyázz rá, ne hagyd az utcán hogy megegye a fene és kimélően vezesd, de gondolom ez sokaknak meghaladja a képességeit.

Még egy frissjogsis is képes megtanulni kimélően vezetni egy autót 1-2 hónap alatt, ha állandóan szétb.aszod mert nem tudsz vezetni az a te bajod, de nem mindenki ilyen ám.

Aki tud vezetni annak nem kell automata vadiúj automatapilótás kocsi ahhoz, hogy ne cs.essze szét és menjen megszereltetni 2 hónap múlva.

2018. dec. 18. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
A 4-es jókat mond, de ennyi pénzért nem kapsz rendes kocsit. Rá kell költened majd a vételárat még egyszer.
2018. dec. 18. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy totál laikusok írnak ide, akik egyenes ágú összefüggést látnak egy autó ára, és használhatósága között.

Nem baj, ha őket átvágta egy rakás szerelő, nekik is meg kell élni valamiből.

Nincsenek tisztában a használt autó piac áraival, hogy szinte hónapról hónapra mennek le az árak, ami fél éve még 500 ezer volt, az most nem kell 250-ért sem senkinek.

170-ért milyen autót vettem:

egyedüli baja a hátsó fék volt, új fékpofákat kellett venni, meg ha már szét van szedve, új munkahengereket. 15000ft volt az anyag.

Meg generátor szilentet cserélni, ékszíjat.

Ennyi.

1.7-es turbódízel, olajat nem eszi, vizet sem. És minimális rozsda van csak az alján, nem lukas.

Vezérlést nem kellett cserélni, új volt rajta.

Ki kell fogni egy jót, és megnézni pár olyat, amiből sok van, lehetőleg közel.

2018. dec. 19. 07:24
 16/18 Beviz Elek ***** válasza:

Az első autómat 190ért vettem, igaz ennek 9 éve. Kicsit több mint egy évig volt nálam, ezalatt csak egy biztosítékot kellett kicserélni.

Abban az időben apámnak egy olyan autója volt amit 250ért vett, 3 évig használta és alig kellett rákölteni.

A mostani autómat 5 éve vettem 400ért, most 300 felett lehetetlen lenne eladni (gyári kerekekkel, gyári kipufogórendszerrel és gyári zenével), de tökéletes első autó lenne, gombokból fenntartható.

Persze ehhez az is kell hogy ablaktörlő lapátcserével ne szakszervízbe menj.

2018. dec. 19. 09:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat
2018. dec. 19. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Swiftet nem ajánlom. Rozsdabogja.
2018. dec. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!