Ti vennétek manapság kis Polskit " bejárós" autónak?
Csak arra kellene, hogy a 7 km- re lévő melóhelyre bejussak+ vissza. Esetleg kisebb bevásárlások. Van a családban komoly autó, ez mellé kellene egy olcsó, alacsony fogyasztsú kis autó.
40/N
Az egy megbizhatatlan vacak. Naponta 2x is lerobbanhat simán.
Csak hobbicélokra annak aki szeret/tud szerelni.
Nem.
Az említett célra inkább egy régi, de elfogadható állapotú Swiftet keress, keveset fogyaszt, megbízhatóan működik (feltéve, ha a kötelező odafigyelést nem mulasztják el), kis méretű autó, könnyű vele parkolni
Te tudod mennyit fogyaszt egy ilyen?!
Két haveromnak is van. Buli autónak tartják, tipp -topp állapotban vannak, szervizelve, felújítva, karbantartva. Egyik sem eszik 9 liter alatt!
smart autó..
Akkor inkább ezt .fogyasztása mint egy robogóé 3liter.
Autopályára persze nem jo.
Igazatok van, tényleg buta ötlet volt. A Maruti eszembe sem jutott, Köszi!
Körülnézek a hétvégén a neten, hátha találok valamit.
Biztonságtechnikai oldalról nézve ne, mert mai gyors autóval szembeni attaktnak halál a vége. Számtalan más van helyette:
Egy régi emlékem 10 évvel ezelőttről.
Kölcsön kis Polsky-val mentünk Újpestről Gyömrőre. Valahol érintettünk egy hév vagy vonatátjárót. Az átjáróban volt egy kis emelkedő, tehát befele nem volt gond, de a síneken át már emelkedő volt egy kicsi.
Nos eléggé ciki volt, hogy a kocsi nem tudott felmenni. Vagy 8x próbálkozott fater, mire sikerült neki. Asszem leizzadt ő is.
Szóval nem ajánlom.
Viszont egy kérdés. Valakinek nincs ötlete, melyik átjár lehetett az említett? Csak kíváncsi vagyok, bár lehet egyszerűbb lenne fateromat megkérdezni.
Nem írtad, mennyit szánnál rá.
Én ugyanerre a célra egy Renault R5-öt vettem, 1,1-es, láncos motor, stb. 100 körül már vannak értelmesebb darabok. Meglepően tágas, könnyű vezetni, és sokkal jobb a futóműve, mint a Swiftnek.
Azzal meg senki se jöjjön, hogy szar francia, mert egy pofonegyszerű autó, semmi elektronika... Ha nem rozsdás, akkor kimegy a világból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!