Ha napi 30 milliót keresnék akkor is csak dízelt vennék, imádom a dízel motort
2017. márc. 7. 22:18
2/21 anonim válasza:
Mercit venném, ha ilyen sok munkám lenne, nem lenne jó ha épp mennék másodállásba és nem indulna... Angoloknál gond szokott lenni, inkább úgy vennék angolt ha lenne egy másik is ami hadra fogható azonnal... tudom, hogy fontos a fogyasztás ilyen havi jövedelem mellett, de cls 500 tetszetősebb, számomra.
2017. márc. 7. 22:19
3/21 anonim válasza:
A V8-nál nincs jobb, ennyi pénzből már megengedhetnéd magadnak.
2017. márc. 7. 22:22
4/21 anonim válasza:
Mindenképp dízelt, de biztos nem ilyen Mercedes meg Jaguárokat, hanem valami átlagosabb autót.
Jobban szeretem a dízelt, de mivel nyűgös a technológia és sok törődést meg pénzt igényel ami nekem nincs így benzinesem van azt csók. De ha ennyim lenne, akkor már mernék dízelt venni.
2017. márc. 7. 22:33
5/21 A kérdező kommentje:
Psa a v6 dízel jaguár. Benzines meg olyan gyér lenne náluk? Pedig egy prémium angol.
2017. márc. 7. 22:34
6/21 szántóvető válasza:
ha ennyit keresnék akkor a fogyasztási adat nem lenne szempont autóvásárlásnál.
2017. márc. 8. 04:22
7/21 anonim válasza:
Havi kétésfél millával a zsebedben barmit megtankolsz,igy nem is kerdes hogy V8!viszont ne legyenek illuzioid!A cls500-nál elég nagyok a szamok!Varos 20liter,vegyes 13korul!De az biztos hogy nincs az a forgalmi helyzet hogy 10alatt egyen!
2017. márc. 8. 06:38
8/21 anonim válasza:
Havi 2,5 millió akkora összeg, hogy fel sem tudod fogni, pláne, hogy 5ös BMW szinten gondolkozol. Ennyi pénzből sokkal nagyobb presztízsű autót vennél ha el tudnád képzelni az összeget.
Egyébként én személy szerint valami komolyabb épített sportcoupe-t vennék, RS5, Hellcat, Shelby/Saleen Mustang etc. (ami még mindig röhejesen olcsó ekkora fizetéshez)
2017. márc. 8. 07:04
9/21 anonim válasza:
Nem gyér a benzines, mindenkinek más a szimpatikus. De nyilvánvalóan mindkettő egyformán drága, a dízel a karbantartásai miatt, a benzines a fogyasztása miatt. Így lényegében mindegy melyiket vennéd, bár ennyiből nem probléma semelyik. Hát 400 milliós luxusautót nem tudnál venni, de azért a pár 10 milliósok már beleférnének.
2017. márc. 8. 08:47
10/21 anonim válasza:
Én Rolls-Royce-ot vennék, ha lenne belőle dízel, így inkább egy S350CDI. Vagy inkább egy jó kis Passat 1.9TDI... Bizonytalan vagyok.. Vagy mégesm?...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!