Van olyan motor ami valóban megtett legalább 1 000 000 km -t?
autók motorjáról beszélek.
miért van az hogy hallottam már sok olyan autóról ami 2ésfél millió km -t tett meg. AZTÁN ODAÍRJÁK HOGY A MOTOR 3x-4x LETT CSERÉLVE. az kössz :D ennyi erővel az én kocsim is biztos elmegy millió kilómétereket csak kitudja hány motorcserével... Ez a hír így abszolút nem meglepő.. Valaki tud olyan autókról ami a GYÁRI MOTORJÁVAL tett meg millió kilométereket? vagy legalább 1et?
Ha csak napi 100km-t mész az autóval, 10 év kell hozzá, hogy 365 legyen benne.
Vagyis én mindig is kétkedve fogadtam az ilyen húha, 1 millió kilóméter, juj. Kizártnak tartom.
Lehet, jópár motor bírná, megfelelő szervíz mellett, de ki a franc megy ennyit, 1 darab autóval?
Szóval ha minden nap 100km-t mész, több, mint 20 éven keresztül, ugyanavval az autóval, elképzelhető.
De azt biztos nem itt Magyarország, és környékén, hanem pl USA, Ausztrália, stb.
Miért olyan hihetetlen? Én például havonta kétszer megyek egy nagyobb távot, oda-vissza 2500km, egy hónapban 5000km.
Egy év alatt beleteszek 60.000km-t csak ezzel és erre még jön pár ezer az apróbb mozgásokból.
Toyota Hi-Ace, közel másfélmillió kilométerrel.
Aki pedig nem érti, hogy jöhet össze ennyi, az ne magából induljon ki (napi 100km).
Ezek az autók sokszor napi 3-500km-t is mennek, nem feltétlenül ugyanazzal a sofőrrel. Havonta olajcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!