Miért van ennyi fehér autó az utakon? Kinek jó ez?
Figyelt kérdés
Miért vesznek fehér autókat az emberek? Olcsóbb így? Lakott területen vagy azon kívül, de mindig lesz 3-4 hónap az évben, amikor tökéletesen beleolvadnak a havas tájba. Ez egyik másik színre sem igaz. Zöldből is nehéz lenne olyat választani, ami legalább városban nem feltűnő.2018. dec. 17. 16:05
11/15 anonim válasza:
mondjuk egy matt fehér prémium kocsi tud nagyon jól kinézni:)
12/15 anonim válasza:
Soha nem olvadtam bele a havas tajba.
Különben nem olcsóbb 2 autóm is fehér gyöngyház metál.
Különben nem jó szín ha karcolodik javíthatatlan.
Ja van egy motorom feher gyöngyház színben
13/15 dirtboy válasza:
nekem még csak fehér autóm volt.
elsőnél annyira nem volt lényeg,de a mostani autómnak /2010-es Audi A3/ kimondottan jól áll a fehér.
sőt szerintem sok prémiumnak Audik,BMW,Mercedes a fehér szín az egyik legszebb
az meg hogy hóban mennyire látszik értelmetlen.
mivel a hó nem szokott világítani így ha látsz két lámpát máris látod hogy jövök hóviharban is.
14/15 anonim válasza:
Nomeg aztán sűrűn van hófehér havas táj
Ellenben mennyi a fekete autó azt van fekete aszfalt, fekete éjszaka, sötét latyakos út, hát. Erről kéne egy új topic mert be kell tiltani .
15/15 anonim válasza:
Miért van ennyi színtelen kocsi az utakon? Inkább miért nem ezt a kérdést tetted fel? Ez a sok fos fekete szürke autó unalmas. Nincsenek színek, nem merészek az emberek. A fehér is 100x jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!