Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ennyi fehér autó az...

Miért van ennyi fehér autó az utakon? Kinek jó ez?

Figyelt kérdés
Miért vesznek fehér autókat az emberek? Olcsóbb így? Lakott területen vagy azon kívül, de mindig lesz 3-4 hónap az évben, amikor tökéletesen beleolvadnak a havas tájba. Ez egyik másik színre sem igaz. Zöldből is nehéz lenne olyat választani, ami legalább városban nem feltűnő.

2018. dec. 17. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk egy matt fehér prémium kocsi tud nagyon jól kinézni:)
2018. dec. 17. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Soha nem olvadtam bele a havas tajba.

Különben nem olcsóbb 2 autóm is fehér gyöngyház metál.

Különben nem jó szín ha karcolodik javíthatatlan.

Ja van egy motorom feher gyöngyház színben

2018. dec. 17. 23:04
 13/15 dirtboy ***** válasza:
100%

nekem még csak fehér autóm volt.

elsőnél annyira nem volt lényeg,de a mostani autómnak /2010-es Audi A3/ kimondottan jól áll a fehér.

sőt szerintem sok prémiumnak Audik,BMW,Mercedes a fehér szín az egyik legszebb

az meg hogy hóban mennyire látszik értelmetlen.

mivel a hó nem szokott világítani így ha látsz két lámpát máris látod hogy jövök hóviharban is.

2018. dec. 17. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Nomeg aztán sűrűn van hófehér havas táj

Ellenben mennyi a fekete autó azt van fekete aszfalt, fekete éjszaka, sötét latyakos út, hát. Erről kéne egy új topic mert be kell tiltani .

2018. dec. 18. 07:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért van ennyi színtelen kocsi az utakon? Inkább miért nem ezt a kérdést tetted fel? Ez a sok fos fekete szürke autó unalmas. Nincsenek színek, nem merészek az emberek. A fehér is 100x jobb.
márc. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!