A fehér autó tényleg olcsóbb, mint a színes?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt, de nem tudom, igaz-e. Van-e különbség árban, ha egy új autót fehér vagy kék színben veszünk? Ha van, mi az oka?2018. szept. 27. 21:16
1/13 anonim válasza:
Az autókat általában úgy árazzák be, hogy vannak az ún alapszínek és a feláras színek.
A fehér a legtöbb esetben alapszín, a felár legtöbbször a metál színeket érinti de nem tartom kizártnak, hogy nem metál, csak mondjuk élénk színek is felárasak legyenek az árlistán, de ez mindig egy egy márkára külön külön specifikus.
2/13 anonim válasza:
Igen. Legtöbb márkánál ez az alapszín, többi szín+metálfény újabb 100-200 ezer forint. Sőt, sok márkánál még a felszereltségtől is függ a szín. Pl. alapmodellt nem lehet venni fekete színben, csak a magasabb felszereltségűt.
3/13 anonim válasza:
Nálunk ez úgy volt, ha már kicsit rozsdás volt a zsiguli, fater nekiállt kenni azzal, amit talált a pincében.
4/13 anonim válasza:
Nem véletlen, attól nincs rosszabb "szín " mint a fehér.
A fehér meg a fekete nem is szín, az csak állapot.
Baromi ronda.
5/13 anonim válasza:
Nem ronda sőt nekem nagyon is tetszik mindkettő(fehér,fekete)csak nagyon kényesek.Új autónál a fehér alapszín így a metálfény árát nem kell megfizetned ezért olcsóbb valóban.
6/13 anonim válasza:
Új Peugeot-nél a fehér extra, feláras színnek számít (szürke az alap). Sőt kétféle fehér is van, egy olcsóbb és egy drágább , mindkettő rendelhető ugyanazon modellhez.
8/13 anonim válasza:
"ma 07:24"
autótól függ. Egy BMWnél az Alpin Weiss az egyik legszebb ahogy a fekete is. Mercinél szintén a fekete a legjobb.
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem a kék a kedvenc színem. Általában mennyi kb. az ártöbblet az alapszíntől?
2018. szept. 28. 12:31
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!