Bmw e46 318i 105kw 2 ezres benzin 2003-as vélemények?
Az N-es motorok néha problémásak, én kihagynám.
Inkább egy M54-es 20i.
Ez annyi mindentől függ. Megnézted már? Értesz valamennyire az autókhoz? Tudod mit kell rajta nézni? Találtál rajta bármi problémát? Rozsdát?
Amúgy nagyon jó és hálás autó. Mai napig tartja a forma a szépségét, bírja a strapát, kényelmes és nem is lassú.
Viszont ha nem értesz hozzá, akkor én nem nyúlnák szrba. Mondom ezt úgy hogy nekem is hármas bömösöm van. Ha rosszat fogsz ki az életed ráköltöd. Rozsda, elektromos problémák, idős korból adódó műanyag, kárpit meg minden szr problémája. A motorral nagyon ritkán van baj. A BMW azt jól összepakolja. De körülötte minden esik szét ha nem vigyáz rá az ember. Ha előző tulaj meg nem vigyázott rá akkor egy vagyon helyrehozni.
Szóval ha rossz, akkor csak bánni fogod és anyagilag földhöz vág, de ha jó állapotú akkor meg az évtized vétele lehet ennyiért. Illetve a a két véglet között bárhol állhat az autó.
Így látatlanba senki se fogja tudni megmondani. Keress egy szerelőt aki ért is hozzá, és vidd el mielőtt kifizeted.
Első autó lenne amúgy?
Na. Sajnos így látatlanba nehéz megmondani mire figyelj. Általánosságokkal kezdem.
Először is a tulajt nézd. Ha például az a sztori hogy egy idős bácsikáé, de az utastér tele van energiaitalos dobozokkal, akkor máshol is kamuzni fognak. (Mondjuk amúgy is)
Anélkül hogy megemeled az autót az ÖSSZES emelési ponton, és hallgatod hogy zúzódik-e benne a rozsda, nem hozod el az autót. Ez nagyon fontos, főleg a BMW-knél.
Keresel elfeldüléseket ahol meg lehetett törve az autó. Rendbe lehet a törést hozni normálisan. De ha úgy van rendbehozva akkor annak úgy is kell kinéznie. Mindenhogy máshogy csak szívás van belőle hosszú távon.
És azt tudd hogy mindig van másik. Ne szeress bele, míg meg nem vetted.
E46 van nekem is.
Rozsda, rozsda és rozsda.
Köszöbök alatt, sátvédö belsö ivén, csomagtérajtó peremén, küszöbökön alul.
A futómű gyenge és drága pontja a kocsinak.
Motorokkal nincs gond, szelepszárszimeringen kivül.Olajfogyasztással nyugodtan számolj, nem jelent feltéten hibát.
Én a 6 hengeres benzinest preferálom, M50-52-54 , de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!