Mennyi időbe kerülne megtanulni Forma-1-es autót vezetni?
Megtenni úgy egy gyors kört, hogy tegyük fel én megyek 1:22:999-et, a versenyző pedig 1:22:011-et.
Ez elképzelhető vagy ennyire nem lehet megközelíteni egy átlag sofőr számára egy olyat, aki ilyen szinten versenyez csak ha én elkezdeném 5 éves korba és iszonyú tehetséges lennék?
Azok a srácok pont azért profik, mert egészen kicsi koruktól kezdve erre képezték ki őket, rengeteget versenyeztek már, edzettek, az autóakt rájuk fejlesztették stb.
Amit írsz, az max. a Red Bull Ringen valósulhatna meg úgy, hogy a F1-es részegen vezet, de még úgy se, hiszen bármennyire is rövid az a pálya, nem tudnád még a 2 perces időt sem megközelíteni, hiába erőlködnél.
Értem, és mi a helyzet az azonos feltételű dolgokkal?
Egy gokartpályán sem lenne esélyem megverni mondjuk Max Chiltont még akkor sem ha én több hónapot gokartoztam ő meg csak egy órát mondjuk?
Vezetni megtanulni nem annyira nehèz..
"Jól vezetni megtanulni az egy èlet kitartó munkája!
Amúgy azt tapasztalom hogy mire eljut valaki egy komoly versenyző szintjère általában kièg az illető. Ennek oka talán az lehet hogy tulzottan sok kompromisszumot ,elvárást ,szabályzatot ès miegymást hoznak a sportban ès már nem is vezethet ugy a pilóta ahogy szeretnè ahogy èrzi ahogy adottsága van rá,vagy elkèpzelèse van róla ,mert egy biorobotot csinálnak előbbutóbb belőlle a versenycègek.. (Sőt) megmondják magánèletedbe is ,, mit mondhatsz mit ehetsz ,mit viselhetsz ,hogy vezethetsz milyen beállításokkal mikor mit ès hogy kell teljesíteni az elvárásnak.
Nemes cèl ez ès jelkèp! Az F1*
De ha szeretsz vezetni szerintem ne vágyj oda!
Gokartal van esèllyed megverni. Mèrt ne lenne!
Pláne ha gyakorolsz ès ismert pályán hívnád ki.
De lehet előhúzna pár oyan taktikát ami megnehezí az èleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!