Diákként nagyon szeretnék végre saját autót venni, de 4-500 ezrem van rá, mit ajánlotok?
Kíváncsiságból nézelődtem. Tudom, hogy egy jó autóhoz ez kevés pénz, de ennyim van. Anyumnak is szeretnék segíteni, hogy vihessem, ha fáj a lába. Sokat dolgoztam a nyáron, amikor suli mellett tehettem és szeretnék saját kocsit :)
Akár tudnátok linkelni, hogy mi éri meg ilyen kategóriában?
Persze használt autó vásárláshoz hívnék ismerőst, aki ért hozzá, megvizsválni.
Köszönöm a segítséget.
10.: Egyrészt van állandó bevételem, másrészt ezek most első gondolatok, nyilvan nem fogok agy nélkül elrohanni és megvenni egy csotrogányt. Van autószerelő ismerősöm, aki tud segíteni abban, hogy megéri-e megvenni egy kocsit, édesanyám meg tud segíteni abban, milyen költségekkel számoljak, neki is van kocsija, illetve biztosítónál dolgozik.
Megfontolt ember vagyok és lesz segítségem minden téren. Egyelőre mérlegelek.
De köszi az aggódást.
Gondolom ezek után nem véletlen, hogy nem válaszolsz a kalkulációra irányuló kérdésekre:)
Mint írtam, nem a megvételen rugózik a többség, mert az egyszeri fix összeg, egy 8 általánost végzett ember is ki tudja számolni. A vásárlás körüli járulékos költségeket és a fenntartást már nem.
De ha anyu finanszírozza ha kell (akár csak részben is), akkor nincs miről beszélni, olyat veszel és annyiért amilyet akarsz, irreleváns lett a téma.
Viszont ilyen helyzetben már nem 4-500.000 Ft-ban gondolkoznék, hanem 1 millió körül, elég komoly a minőségi ugrás.
12.: nagyon belém akarsz valamiért kötni.
Mint írtam ez egy első érdeklődés.
Mint írtam, a pénzt hozzá nem anyucitól kapom, hanem én dolgoztam meg érte
Mint írtam, edesanyám abban fog tidni segíteni, hogy milyen költségekkel kell majd pluszban kalkulálnom, nem pedig a pénzt adja.
Ezt olvasd el:
Majdnem hat éves cikk, ezért a típusokat tekintve előfrodulhat, hogy ami annó 1 milla volt, azt ma megkapod feleáron.
A józan elvárásokat és kategóriákat tekintve viszont ma is aktuális a cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!