Megéri jövőre még Németországból autót behozni saját részre?
Figyelt kérdés
Saját használatra, kint élő ismerős segítségével.2018. dec. 2. 11:30
3/6 tothp válasza:
Ha van kapcsolat, igen. A magánhírdetők nem szívesen kooperálnak külföldiekkel.
És ott is bele lehet szaladni néhány "nem túl őszinte" darabba.
4/6 anonim válasza:
Pénzügyileg nem éri meg, sőt, ha magadnak veszel, akkor meglátod, hogy a szép példányok drágábbak, mint az otthoniak. De így is megéri, én is Németországból hozom magamnak az autókat, mert jellemzően megkíméltebbek, újszerűbbek, mint az otthoniak, és a km óra állással sem szokott gond lenni.
5/6 anonim válasza:
Magyarországról hoztam új autót. Olcsóbb volt. Használtak is drágák. [link]
Ebben írja, hogy egy harmada az értékesítéseknek a privát vevő. 2/3 céges. Az emberek többsége nem engedhet meg magának új autót. Nagy a kereslet. Magasak az árak.
Kiutazol, szállodázol, hazaviszed. 150.000+ forint. + otthoni költségek.
Előny: Nem kátyútengeren járt. Esetleg a cég rendesen szervizeltette.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy jövőre, mert nem tudom lesznek-e szigorítások itthon nálunk ezzel kapcsolatban. Én is úgy gondolom, hogy talán jobb állapotban vannak és jobban vannak szervizelve az ottani használt autók. Munka van vele az biztos, de ha ugyanannyira jönne ki mint itthon, akkor is jobban megéri talán ezek miatt. Esetleg aki hozott be, neki mennyire jött ki olcsóbban a vásárlás mintha itthon vette volna?
2018. dec. 15. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!