Diákként nagyon szeretnék végre saját autót venni, de 4-500 ezrem van rá, mit ajánlotok?
Kíváncsiságból nézelődtem. Tudom, hogy egy jó autóhoz ez kevés pénz, de ennyim van. Anyumnak is szeretnék segíteni, hogy vihessem, ha fáj a lába. Sokat dolgoztam a nyáron, amikor suli mellett tehettem és szeretnék saját kocsit :)
Akár tudnátok linkelni, hogy mi éri meg ilyen kategóriában?
Persze használt autó vásárláshoz hívnék ismerőst, aki ért hozzá, megvizsválni.
Köszönöm a segítséget.
Nagyon számolj utána , mert aztán nagyon sokan pofára esnek amikor jönnek a fizetni valók sorban, plusz egy két váratlan javítás .Itt is panaszkodik a kezdő tulaj.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__96..
Úgy hogy ha annyit rászánsz , legyen mégegyszer annyi tartalékod.
Kedves Kérdező!
Kérlek írd meg, hogy hogyan kalkulátad a fenntartási költséget! Nagyon kíváncsi vagyok rá.
7.: egyrészt segítséget fogok kérni olyantól, aki ért hozzá, másrészt még kb ugyanennyim van a felmerült váratoan költségekre. Illetve az egyetem mellett elvállalt munkákbóltudom fizetni azt, ami még szükséges.
8.: B kategórás jogosítványom van.
Egyébként nem igazán értem ezeket a számonkérő kommenteket, a kérdésem arról szólt, hogy ilyen árkategóriában ki mit ajánl, semmi egyéből.
Nme kért számon senki.
Pusztán aggódnak a válaszolók, mert van élettapasztaltuk, neked pedig nincs.
Egy autó nem két fillér fenntartású és egyetem melletti mekis pultozásból nehezen fenntartható.
Azért kíváncsiak, mert azt gondolják, hogy rosszul számolsz és el fog fogyni a pénzed.
Egyébként engem is érdekelne, hogy milyen tételeket és milyen összegben írtál fel a kalkulációdba. Egy autóra nem elég számolni a benzint, meg a KGFB-t havonta. Pláne öreg, olcsó autóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!