Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szolgáltatást hiányolto...

Milyen szolgáltatást hiányoltok egy autókereskedésnél?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyitni egy autókereskedést, elég nagy szakértelemmel bírunk családtagommal(tudom hülyeségnek hangzik, de szeretnénk becsületet is ami ebből a szakágból eléggé hiányzik), és szeretném megtudni tőletek, hogy milyen szolgáltatást vennétek még igénybe egy autókereskedőnél az autóvásárláson kívűl. Jöhetnek extra ötletek is nyugodtan.

Esetleg még arra is válaszolhattok, hogy hogy lehetne a vásárlók bizalmát elérni!

Köszönöm előre is.

2010. jún. 27. 00:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

- névválasztás nagyon fontos! jól hangzó, bizalmat keltő nevet válassz! (pl.: ez nem jó: fuxos laci autókereskedése :) jó szlogennel, logóval

- autó beszámítás (ez ma már alap)

- hitelre

- rizikós de bejöhet. ha most veszek tőled egy kocsit 1 milláért, arra vállalsz garit, hogy 5 évig legalább 400-at meg fogsz érte adni. mint a tőzsdénél a határidós kereskedések. vagyis ha most megveszem tőled, biztos lehetek abban, hogy annyiért el is fogom tudni adni (persze szokásos feltételekkel: addig nem tört, nálad szervízelem, stb...)

2010. jún. 27. 15:03
 22/28 anonim ***** válasza:

- hosszabb távon legyen ilyen tulajdonos követő rendszer, azaz rögzíted ki mikor milyen kocsit vett, azzal mennyire volt megelégedve. én mint vásárló mondjuk fel tudom venni a kapcsolatot pistikével (emailen), hogy neki mennyire tetszett az adott autó. persze ehhez ő hozzájárulását adja, mondjuk plusz bónusz pontokért. Tehét pl. kinéztem magamnak egy 99-es opelt. látom hogy pistikéé volt, akkor megkérdezhetem tőle, miért adta el, volt-e vele valami nyűgje vagy csak simán jobb autót akart venni.

- nyiss a közösségi portálok fele (f*book, iw*w, stb...) (pl.: a kereskedésed baráti köre, ahova feljelentkezhet mindenki, aki nálad vásárolt (persze plusz bónuszért, vagy ilyesmi). há látom a wiw-en, hogy már X barátod van, akkor jobban meg fogok bízni benned, hiszen tudom hogy azok haverjaim, tehát nem csak kamu

2010. jún. 27. 15:09
 23/28 anonim ***** válasza:

-legyen egy jó, megbízható szerelőd, az autó javítása korrekt és precíz legyen, lehetőleg olcsó

-tudj műszakiztatni kocsit, és a kocsit kérésre készítsd fel a műszakira, extra szolgáltatásként e-mailben vagy sms-ben jelezd a nálad járt ügyfelednek ha hamarosan lejár a műszakija.

-csak jó állapotú autókkal kereskedj, ha mégis van hibája az autónak akkor az közöld a vevővel.

-több helyen láttam hogy a vevőt meghívják egy kávéra(diego, don pepe), pl ha nálad műszakiztatja a kocsit vki akkor a vizsga ideje alatt egy kávéra meghívod.

-gumiszervízed is legyen a kereskedésen belül

2010. jún. 27. 15:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne fél liter benzinnel add oda az autót a vevőnek, ez engem mindig kiakasztott hogy most eljutok-e az első benzinkútig.
2010. jún. 28. 01:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont :D
2010. jún. 28. 21:38
 26/28 anonim ***** válasza:
5.vagyok. Na meglett?:D
2011. febr. 9. 22:55
 27/28 A kérdező kommentje:

Á, még nem. A hülye képzettség még kell hozzá, és a diplomámra várok, hogy hátha azzal lehet.

Még az is benne van a pakliban, hogy nem sok mindenkinek kell autó mostanában, látva a magas üzemanyagárakat.

2011. márc. 6. 13:33
 28/28 anonim ***** válasza:
szexuálisat
2011. márc. 7. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!