Mik a JOGAIM ha én elvégzek egy szolgáltatást és nem akarják kifizetni?
Én szerintem ne add vissza a forgalmit vagy egyszerüen vegyétek le a rendszámtáblát.
Autószerelők vagytok kivesztek valami biztosítékot és az autó nem megy megmondod neki h,ogy ha kifizeti akkor viheti.
Biztos ,hogy vissza tudod tartani valahogy a járművet.
Az lehet ,hogy nem jogos ,de a biztosítékra mondhatod ,hogy még szerelitek nincsen kész a rendőröknek ha kijön véletlen.Persze vigyázz nehogy lekamerázzanak mert akkor tényleg megütheted a bokád.
Ez tényleg felháborító!
Keresztapám radiátorokat szerelt fel egy győri házaspárhoz. A munka több napig tartott, a végeredménnyel pedig mindenki elégedett volt, kivéve a nőt. Mert ő meggondolta magát, és más helyre akarja áttenni az egyiket, mivel oda mégis virágot szeretne tenni, ahová először felszereltette.
Semmi gond, keresztapám felajánlotta neki, hogy átszereli máshová és csak a munkadíj 3/4-ét kéri el érte.
Ez egy teljesen korrekt ajánlat volt, mivel minden nap dolgozik, tehát megtehette volna, hogy máshová megy és másnak szerel fel/javít fűtésrendszert teljes áron. De keresztapám becsületes ember, akinek fontos a jó hírnév, így mégis felajánlotta.
De a nő nem volt hajlandó pluszköltséget fizetni, teljesen ingyen akarta megvalósítani módosult elképzelését.
Keresztapám természetesen ebbe nem ment bele, így kérte, hogy az eddigi munkadíjat fizesse ki és minden marad így. A nő persze nem fizetett, sőt, még ő fenyegette a keresztapámat.
A végeredmény: a 2 radiátort és az alapanyagokat előre kifizették, de munkadíjnak utólag SEMMIT sem voltak hajlandóak.
Szerinted mi történt ezután? A nagy büdös semmi. Keresztapu jól megszívta, dolgozott a mínuszban napokig kerek 0 forintért.
És a rendőrök ezt komolyan gondolják (nincs bennük annyi betyárbecsület) hogy ha _jogilag_ nincs is nektek igazatok, a ti oldalatokra álljanak és beszéljenek az emberrel???
Egyébként meg ha ilyen g*ci valaki az megérdemli hogy kilopják az alkatrészeket az autójából, a gyári lámpáit jó nagy lendülettel kicserélni valami szar utángyártottra pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!