Autórádiót be tudok szerelni egy Nissan micraba?
Figyelt kérdés
Meguntam az FM transzmittereket, inkább beruháznék egy új rádióra. De nem értek ehhez, nem is én szerelmem be, csak nem tudom egyáltalán lehetséges e. Egy 2003-as Nissan micra-m van. És egy kb 10-13ezret rádiót vennék. Viszont olyat is láttam már, amin van egy gomb amivel a telefont fel lehet venni és kihangosítja. Ilyet be lehetne szerelni, vagy ehhez alapból olyannak kellene lenni a beépített hifinek? A hangzása mellékes, nem várok túl sokat a pici hangszórót, csak utálom hallgatni munka után éjszaka a tuc-tuc zenét, a sajatomat szeretném hallgatni2018. dec. 1. 15:36
1/4 anonim válasza:
Ha itt kérdezed meg, akkor nem tudod beszerelni.
3/4 JulesTS válasza:
Be lehet szerelni. A 13eFt-os keret kicsit karcsú, a normálisabb usb-s fejegységek 18eFt-tól kezdődnek. Ha bluetooth-os, kihangosításra is alkalmast szeretnél, akkor 25..30eFt-tól már van olyan is. A névtelen gagyikat inkább hagyjad, nem lesz jobb az FM transzmitternél. Alpine, Kenwood, JVC, Pioneer belépő szintű modelljeivel nem jársz rosszul.
4/4 A kérdező kommentje:
Az FM transzmitterrel sincs baj, csak idegesít, hogy elfoglalja a szivargyújtót, csúnya ott. De működni az is tökéletesen működik, arra jó, amire nekem kell. Mivel tud többet a drága az olcsóbbnál? Rossz a hangzása? Mondtam, hogy nem én szerelem be, van férfi a családba, ezért nem tanulok még hogy működik, mert abszolút nem érdekel
2018. dec. 1. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!