Volt konfliktusod a vezetésoktatóddal, és ha igen, mi miatt?
Ebben van igazság.
Én is mindenkitől azt hallom, hogy legalább néha bunkó vagy ideges az oktatója.
Sőt, gyakorlatilag olyat még sosem hallottam, hogy valaki 100%-ig meg lett volna elégedve az oktatójával.
Nem igazán értem, miért nem tudnak normálisan viselkedni. Gondolom, az autó féltése is közrejátszik.
tockost kaptál??
és simán eltűrted? nem tudom, most tanulok vezetni, és ha tockost adna az oktatóm, szerintem megtépném.
Attól is függ, hogy milyen személyiség vagy.
Nekem nő oktatóm volt (férfi vagyok).. állandóan bmegolt nekem össze-vissza amikor valamit elrontottam. Anyázott is meg minden amit el tudsz képzelni. Zsörtölődő típús. De mivel én nem veszem komolyan az ilyeneket.. sosem tudtam visszatartani a röhögést, ezáltal mégjobban elcsesztem a dolgokat. :D De nagyon nagy forma volt. Ez abból is látszik, hogy a vizsgán jóformán háromszor kihúzott a szarból. Óvatosan belenyúlkált a fékbe meg a gázba ha úgy volt.
Én nagyon szerettem az oktatómat, és Ő is engem.
Baromi nyugodt pasi volt, akkor sem ordibált, amikor lett volna miért.
Jó hangulatban teltek az órák. és akármilyen baromságot csináltam, a következő órán ugyanolyan lelkesen várt, mint előtte.
Az én oktatóm is néha ideges volt és leszidott, de ha belegondolok, hogy mekkora felelősség van a vállukon egész nap, minden percben. Hiszen ha baleset történik, mert a tanuló hülyeséget csinál, mindenért őt vonják felelősségre.
Azért nem lehet egy nyugott meló. Nem egy olyan, hogy "benézted? Se baj majd legközelebb sikerül", mert egy-egy ilyen bénázás súlyos következményekkel járhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!