1/3 anonim válasza:
Persze, Angliában jártam egyetemre és 4 éven keresztül folyamatosan szopóztak a külföldi diák miatt...Mindig volt egy patkány akinek nem felelt meg. A végén már oda jutottam hogy bemagoltam a jogszabályt és szépen felmondtam a kötekedőknek:)
2/3 anonim válasza:
1. Nem jegykezelő, hanem jegyvizsgáló!!!
2. Nekem soha nem volt semmi gondom, mert akinek rendben van mindene, azzal nincs semmi baj... persze lehet olyan eset, mint az előttem szólónál, ritka eseteket nem minden kaller ismeri, ilyenkor jobb, ha te is tisztában vagy a szabályzattal...
De te miért tetted fel ezt a kérdést? Neked mi bajod volt velük???
3/3 anonim válasza:
Volt hát.Írországban tartózkodtam hosszabb ideig és busszal kellett közlekednem és hát elég sűrűn volt ellenőrzés és valamiért mindig engem talált meg az a kib. szott jegyvizsgáló.Minden alkalommal megbüntetett volt amikor jogosan hiszen nem valami sűrűn vettem jegyet de a vége felé már mindig vettem rendesen de akkor is.Amikor betelt a pohár fogtam magam és beszóltam neki valami durvát és elküldtem az anyjába.Akkor utaztam utoljára busszal:DItt Mo-n még semmi gondom nem volt pedig itt is rendszeresen utazok ingyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!