Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ehez az autohoz...

Szerintetek ehez az autohoz megy ez a disztarcsa?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. nov. 21. 21:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja es mivel nem jo nekem a 17 es meret amivel alapbol kapom azert azt eladom igy 2x kene annyit kiadni felnire
2018. nov. 22. 18:25
 12/23 A kérdező kommentje:
+mivel pesten jarok ezert sokat allok feloldalasan patkara egyszer eleg hogy megcsuszik a kerek es be is horpadt a felni a veknya gumik miatt ezert se eri meg
2018. nov. 22. 18:26
 13/23 anonim ***** válasza:

A képen 18"-os felni van. Ez a típus nincs 17-esből. Ha 17-essel veszed, mért adnád el? Nyári gumival kapod/kaptad az autót, az a szett teljesen jó lesz nyárra. Télre kell csak másikat venned.

A szenzort ne szalonban vedd! Nézz egy kicsit körül, gyári nyomásszenzor ehhez a típushoz 20 környékén van boltban számlával, garanciával. Ha rám írsz privátban küldök linket! 16-os vadonat új gyári alufelt is tudok 45/db környékén, nem 90.

Ha 8 misi volt, ami nem listaár, hanem a kedvezményes végső ár, akkor az elég jól felszerelt példány lehet. Gondolom az AGR ülést és az állófűtést is kérted bele, az eléggé megdobja. Az enyém listaáron 9,1 volt, de a végső vételár jóval 8 alatt volt, közelebb a 7-hez. Az enyém is Innovation, led-mátrix-szal, elektromos napfénytetővel, a típushoz elérhető csúcsmotorral. Megkérik az árát, de szerintem megérte. Én legalábbis nagyon szeretem.

A kerekekre visszatérve és is 17-es alufelnikkel kaptam az autót. Neten, hirdetéseket nézegettem és kaptam nagyon jutányos áron 2017-es gyártású 16-es gyári alufelniket, középkupakkal, nyomásszenzorokkal, makulátlan állapotban. Egy gumis hirdette. Megvettem. Nekem ezek mentek fel télinek. Én is Pesten járok, de én mondjuk a padkákat kerülöm.

Előző autómon volt télire lemezfelni, gyári dísztárcsával. Az is teljesen jó volt. Nekem tetszett, a célnak pedig megfelelt. Nem kötöztem oda kábelkötegelővel, mégsem esett le és nem is lopták le pár százezer km és tizen év alatt. Igaz én garázsban parkolok, nem a nyílt utcán. A mostani autóhoz ha nem akadtam volna rá erre az alura, akkor én is maradtam volna a lemezfelnis megoldásnál télire. Gumival együtt én is olyan 2,5-3 kilót számoltam rá. Így viszont valamivel olcsóbban megállt a dolog.

Így fest vele az autó. A 17-essel komolyabban néz ki, de szerintem télre ez is megteszi. (Saját kép.) [link]

2018. nov. 22. 20:01
 14/23 A kérdező kommentje:
17 esell tul vekony a gumi nekem elozoben irtam le
2018. nov. 22. 20:18
 15/23 A kérdező kommentje:
Koszonom de mar folyamatban van az intezes mostmar nem szakitom felbe vegul ugy nez ki a dolog hogy becserelik nekem a 17 es felnit 16 osra ugyan a 17 es 3x annyiba kerul mint a 16 os es penzt nem tudnak vissza fizetni de nekem nem az a fontos hanem a meret az igenybevetelem miatt
2018. nov. 22. 20:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja igen es az en autom allandoan megvan pakolva kb 200 kg al ezert kritikus az alufelnis patkazas..
2018. nov. 22. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:
De megrendeléskor ezt még nem tudtad, hogy nem rögtön 16-ossal kérted?! Jó, költői csak a kérdés, nem kötözködöm. Akkor add el a 17-est ha úgy érzed és vegyél télre-nyárra 16-ost. Esetleg a szalonban is ahol vetted rákérdezhetsz hogy nem számolnák-e be a mostani 17-es szettet ha még hibátlan. Hátha...
2018. nov. 22. 20:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Megelőztél. :) Akkor megoldódik ezek szerint. Értem.
2018. nov. 22. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Milyen 90.000 darabja?

Ennyiét kapsz komplett szett 16-17" alufelnit, amilyet akarsz, megveszed rá a gumit, a nyomásérzékelő szintén megvan töredékéből gumisnál.

Ahhoz meg tudni kell, parkolni, hogy a padkázásra felállással egy kb. /45 gumival elrepeszd a felnit.

Kezdem megint azt érezni, hogy nem kaptad meg az önigazolást amire vágytál és össze-vissza beszélsz. De ha már a röpke jópár 10.000 Ft bukóval el is intézted akkor felesleges ragozni. Előttem szóló költői kérdése érdekes...

2018. nov. 23. 06:49
 20/23 A kérdező kommentje:

30 éve vezetek napi szinten szerintem tudok parkolni nem tudom mit kell itt okoskodni

Fel tettem egy egyszeru kerdest arra kell valaszolni

2018. nov. 23. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!