Szerintetek ehez az autohoz megy ez a disztarcsa?
A képen 18"-os felni van. Ez a típus nincs 17-esből. Ha 17-essel veszed, mért adnád el? Nyári gumival kapod/kaptad az autót, az a szett teljesen jó lesz nyárra. Télre kell csak másikat venned.
A szenzort ne szalonban vedd! Nézz egy kicsit körül, gyári nyomásszenzor ehhez a típushoz 20 környékén van boltban számlával, garanciával. Ha rám írsz privátban küldök linket! 16-os vadonat új gyári alufelt is tudok 45/db környékén, nem 90.
Ha 8 misi volt, ami nem listaár, hanem a kedvezményes végső ár, akkor az elég jól felszerelt példány lehet. Gondolom az AGR ülést és az állófűtést is kérted bele, az eléggé megdobja. Az enyém listaáron 9,1 volt, de a végső vételár jóval 8 alatt volt, közelebb a 7-hez. Az enyém is Innovation, led-mátrix-szal, elektromos napfénytetővel, a típushoz elérhető csúcsmotorral. Megkérik az árát, de szerintem megérte. Én legalábbis nagyon szeretem.
A kerekekre visszatérve és is 17-es alufelnikkel kaptam az autót. Neten, hirdetéseket nézegettem és kaptam nagyon jutányos áron 2017-es gyártású 16-es gyári alufelniket, középkupakkal, nyomásszenzorokkal, makulátlan állapotban. Egy gumis hirdette. Megvettem. Nekem ezek mentek fel télinek. Én is Pesten járok, de én mondjuk a padkákat kerülöm.
Előző autómon volt télire lemezfelni, gyári dísztárcsával. Az is teljesen jó volt. Nekem tetszett, a célnak pedig megfelelt. Nem kötöztem oda kábelkötegelővel, mégsem esett le és nem is lopták le pár százezer km és tizen év alatt. Igaz én garázsban parkolok, nem a nyílt utcán. A mostani autóhoz ha nem akadtam volna rá erre az alura, akkor én is maradtam volna a lemezfelnis megoldásnál télire. Gumival együtt én is olyan 2,5-3 kilót számoltam rá. Így viszont valamivel olcsóbban megállt a dolog.
Így fest vele az autó. A 17-essel komolyabban néz ki, de szerintem télre ez is megteszi. (Saját kép.) [link]
Milyen 90.000 darabja?
Ennyiét kapsz komplett szett 16-17" alufelnit, amilyet akarsz, megveszed rá a gumit, a nyomásérzékelő szintén megvan töredékéből gumisnál.
Ahhoz meg tudni kell, parkolni, hogy a padkázásra felállással egy kb. /45 gumival elrepeszd a felnit.
Kezdem megint azt érezni, hogy nem kaptad meg az önigazolást amire vágytál és össze-vissza beszélsz. De ha már a röpke jópár 10.000 Ft bukóval el is intézted akkor felesleges ragozni. Előttem szóló költői kérdése érdekes...
30 éve vezetek napi szinten szerintem tudok parkolni nem tudom mit kell itt okoskodni
Fel tettem egy egyszeru kerdest arra kell valaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!