Szerintetek ehez az autohoz megy ez a disztarcsa?
A nem gyári dísztárcsa mindenen szarul néz ki, akkor inkább a pőre lemez.
Vegyél rá gyárit, azzal egységesebb.
Nincs olyan dísztárcsa ami bármilyen autón jól állna.
Alufelni, vagy lemez és kész.
Ilyen autóm van nekem is, csak nem kombi. Gyári dísztárcsa gondolom aranyáron van. Ha nem találsz gyárit mondjuk jó állapotú használtban, akkor végső soron jobb mint ha csupaszon hagynád.
Ha van rá mód próbáld fel vétel előtt, mert pl a J Astra dísztárcsája se megy fel a K Astra gyári lemezfelnire!
"dísztárcsa"?? :(
Ez egy könnyen felpattintható -és ugyan olyan könnyen könnyen elhagyható- fémnek kinéző műanyag vacak. Alakját tekintve tényleg tárcsa, de mitől lenne ez dísz?
Az igazán gondos és igényes tulajok, szép színes (zöld vagy lila) műanyag kábelkötegelővel szokták rögzíteni.
Mert nehogymá' leessen vagy ellopják! ;)
Az egyik hozzaszolo ( gondolom) megszerkesztette nekem ha valakit erdekel elkudlom neki a kepet.
Szerintem nagyon jol nez ki 10 ezer ft n nem fogok kibukni ha mar vettem egy autot 8.2 millioert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!