Miskolc vagy közelében tudtok olyan helyet ahova ra tudok állni autóval és alá nézni, rámpa vagy hasonló, kipufogót kellene teljesen lecserelnem?
baráti körben kérdeztél már hogy esetleg valaki garázsában nincs e akna?
tudom javasolni még az árkot,régebben én mindig kint az árok felett cseréltem olajat.
ha egyik sem tetszik,vagy nincs lehetőség akkor Bőcsön /sörgyár felőli/ végén van csatorna híd.
ott van egy garázssor,ott van egy rámpa.
de nem garantálom hogy fel tudsz rá állni mert azt hiszem anno zsigulinak készült aztán nem minden autónak megfelelő a szélessége.
Nem tudom milyen autó, de általában az elől -a leömlő öntvénynél- pár csavarral szokták rögzíteni, amik a motortérből szerelhetőek,. Ezekhez nem kell akna.
Hátul pedig 2-3 gumibak/akasztó tartja a dobot. Ezek kiakasztása egy-egy mozdulat,sokszor még szerszám sem kell hozzá.
Ennyiért tök fölösleges rámpára mászni, vagy fölbakolni.
Amennyiben nem hajlik a derekad, vagy szent meggyőződésed, hogy csak vigyázzállásban illik kipufogót szerelni, akkor vedd ki az akkut, és billentsd oldalra az autót.
(ehhez kell vagy három haver, de ez a leggyorsabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!