SOS-be kéne a segítség.2.500. 000Ft-tól nem sokkal drágább családi vagy ahhoz hasonló méretű autó márkát tudánátok ajánlani ami NORMÁLIS?
Normális alatt azt értem, hogy nem fog fél év után ott hagyni az út szélén, nem kell havonta szerelőhöz vinni. Sajnos úgy én úgy jártam, hogy a párom megrögzötten ragaszkodott egy szerelőhöz, aki már nem 1x átvágta, és megint azt lett, hogy kidobtuk a pénzt az ablakon miatta. Szerencsére most belátta, hogy többet oda nem. És ezt a kocsit a gyerekem kapja meg, persze mire oda kerül, hogy vezesse, rendbe lesz hozva, de még előtte egy szerelőt keresek, aki nem vág át. Ezért szeretnék venni egy olyan autót, ami az egész családnak tökéletes, nem sok elvárásom van, csak a csomagtere legyen nagy, és műszakilag legyen toppon, és ne keljen 1 év után szervízről szervízbe hordani.
Csak normális válaszokat kérek, lehetőleg a tényleg hozzáértők valaszàra vagyok vevő.:)
Hát figyu, ha nem nyomod neki, akkor a fogyasztás is 5 liter környékén maradhat a 3 hengeres 1 literes szivóbenzinesnél, szóval akár még külföldi utakhoz is jó lehet. Ráadásul ott van a Dacia (Renault) Assistance szolgáltatás, aminek köszönhetően bárhol vagy Európában, csak felhívod őket és már visznek is be a legközelebbi szervízbe. Érdemes megvenni ezt "Easy Service"-t választani pluszba és akkor 5 év gari (igaz 100 helyett 8 ezer kilométerrel) és ingyen kötelező szerviz +alkatrész csere a gari idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!