Audi TT Coupe-hez hasonló kinézetű autót keresek?
Audi-t akartam venni,de nem tetszik az eleje.Elölről olyan béna.Pedig szép kis autó amúgy,legalábbis számomra.
Mindenképp ilyesmi kinézetűt szeretnék,csak nem tudom,hogy melyik márkának van hasonlója.Eléggé távol áll tőlem ez a téma,nő létemre.Viszont kocsi meg kell.
Köszi,ha valaki tud pár opciót javasolni.
Nekem is a CRZ jutott szembe.
De ha ilyen elől hátul gömbölyű kell, mint az első TT akkor vegyél Micra-t :D
Nem az,hogy ciki,hanem számomra egyszerűen ronda az orra,tulok.
A micra családi nagypapás autónak tűnik.
A Peugeot RCZ nagyon jó alternatíva lenne,tényleg az áll kinézetben a legközelebb,csak meg kell "emésztenem",hogy Peugeot.Nyomi márka,de még mindig ez a legközelebbi. Bár ennek meg "elcseszték " a szép külsejét azzal a béna ezüst színű vonulattal,ami mindegyik színváltozaton megtalálható.Bitang ocsi így.
Ilyen az,mikor a részlet agyoncsapja az egészet.
Azt az ezüst csíkot lefóliáztatni a legkevesebb...
Én sem vennék Peugeot-ot, pláne nem, ha sportosságról van szó.
Mennyid lenne kocsira és milyen elvárásaid vannak?
Nekem pl. Scirocco van, az sem éppen mindennapi az utakon
Elnézést azoktól a nőtársaimtól,akik remekelnek autó témakörben és lényegesen műveltebbek nálam,de én egy külön kaszt vagyok,kocsik terén-mondhatni-analfabéta.
Így ebből kifolyólag az igényeim is rendkívül felszínesek,bár nekem ez bőven elég is:
- vigyen el A-ból B-be
- legyen gyönyörű,kívül-belül.Sportos,mégis "elegáns","kecses".
- coupe,2 ajtós
- nem érdekel,mennyit fogyaszt
- a szervizelése ne legyen megoldhatatlan,pl:az alkatrészek ne legyenek 1 250 000/cm vagy/g áron.
- az sem gond,ha kicsi,szűkös.167 cm vagyok,beférek akár a csomagtartóba is :)
- túl férfias kocsik kilőve
- szín: ezüst
- ár: max. 7 millió
Az Audi TT elég sok redesignon ment át az évek/évtizedek alatt, korábban fodrász-autónak is nevezték, de szerintem a 2015 utáni modellek lenyűgöző látványt nyújtanak elölről, a beltérről pedig szerintem felesleges említést tennem, gyönyörű.
Legalábbis én per pillanat ebbe a járgányba vagyok belezúgva, de tél előtt már nem akarok venni.
Használtan 8m körül indulnak a viszonylag kevesebb felszereltségű példányok, ami talán még beleférhet a költségvetésedbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!