Miért vennél használtat, ha újat is tudsz venni garanciával ennyi pénzért? Dacia Logan, Logan MCV, Dacia Sandero. Mindhárom bőven belefér a keretbe és tàgas belsővel rendelkezik (tudom, ültem mindegyikben).
2018. nov. 3. 19:57
2/20 anonim válasza:
mazda 6, avensis?
2018. nov. 3. 20:01
3/20 anonim válasza:
Azért gobdolkodj el új Dacian.
Az új autó a legjobb autó.
Nincs telefingva
Ismert az előélet
Ugy tartod karban ahogy akarod, nem lutri.
2018. nov. 3. 20:08
4/20 anonim válasza:
Jó dolog az új autó az biztos de a legolcsóbb szerintem ami vételre érdemes az a suzukinál kezdődik. A Dacia a sok borzalmasan kopogó műanyag, a kényelmetlen ülések és a kiselejtezett Reanult alkatrészek garmadája. Ergo nem a kényelem és a minőségérzet fellegvára egyik sem.
Megnézném én is a Mazdákat, csak figyelj a rozsdásodásra.
2018. nov. 3. 22:20
5/20 anonim válasza:
Azert egy dacia a Honda helyett olyan mintha a marha steak helyett a marha kakat ajanlanad neki
2018. nov. 3. 22:49
6/20 anonim válasza:
Az utolsó kettő nemien ült mostanság Daciaban. Az utolsó előtti szimplán csak nem rendelkezik naprakész információkkal és ezért beszél hülyeségeket, az utolsó meg debil. Mondom én ültem a Loganban 2 hete és abszolút jófajta. Belül jó tágas, hatalmas lábtérrel, igényes belsővel (nyilván nem luxuskategória, de az árához képest abszolút megálja a helyét, nincs oka szégyenkezni. Külsőre meg kifejezetten jól néz ki. Felextrázva (navi, tolatókamera stb) is csak olyan 2,5 misi. Üzembehelyezédi díjjal +5 év kiterjesztett garival és ingyen kötelező szervíz és alkatrészcserével is kérheted és van egy új autód, amibe 5 évig csak tankolnod kell. A Renault Assistance szolgáltatással meg bevontatnak ingyen és bérmentve a szervízbe, bárhol is vagy Európában.
2018. nov. 4. 08:35
7/20 anonim válasza:
Igen annyi egy sandero a legszutyokabb motorral
2018. nov. 4. 09:03
8/20 anonim válasza:
A Sandero drágább a Logannál
2018. nov. 4. 09:06
9/20 anonim válasza:
#6 Pont az a baj sajnos, hogy ültem. A cégnél van 2db Dokker illetve ismerősöm nem rég vásárolt Dustert. Én pont azt mondanám,hogy akkor te nem ültél még soha másban ha ez neked megfelel. Persze mundenkinek más az ami megüti az ingerküszöböt, ezért kár személyeskedned.
2018. nov. 4. 10:17
10/20 anonim válasza:
Nekem s mgfordult a fejembe egy dacia de egy nekem tetszo logan mcv amibe az van amit akarok majdnem 4 milla...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!