Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2,3-3 millió között hasonló...

2,3-3 millió között hasonló minőségű sedanok?

Figyelt kérdés

Üdv, lassan autóvásárlás előtt vagyok.

Lényegében : 2,3-3 millió között nézegetek.

Csak is szívóbenzint. Úgymond élhető belsővel keresem. (sajna az árban lévő opel és fordok még a "régi szürke műanyagok" számomra).

Accord 7-8-as generációt és a lexus is 250-t néztem eddig.

Valami hasonló szintű, feelingű autó(ka)t keresek.

Főleg a kényelem és minőségérzet ami vonz, persze jó megbízható szívómotorok mellett.

2018. nov. 3. 19:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért vennél használtat, ha újat is tudsz venni garanciával ennyi pénzért? Dacia Logan, Logan MCV, Dacia Sandero. Mindhárom bőven belefér a keretbe és tàgas belsővel rendelkezik (tudom, ültem mindegyikben).
2018. nov. 3. 19:57
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
mazda 6, avensis?
2018. nov. 3. 20:01
 3/20 anonim ***** válasza:
25%

Azért gobdolkodj el új Dacian.

Az új autó a legjobb autó.

Nincs telefingva

Ismert az előélet

Ugy tartod karban ahogy akarod, nem lutri.

2018. nov. 3. 20:08
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

Jó dolog az új autó az biztos de a legolcsóbb szerintem ami vételre érdemes az a suzukinál kezdődik. A Dacia a sok borzalmasan kopogó műanyag, a kényelmetlen ülések és a kiselejtezett Reanult alkatrészek garmadája. Ergo nem a kényelem és a minőségérzet fellegvára egyik sem.

Megnézném én is a Mazdákat, csak figyelj a rozsdásodásra.

2018. nov. 3. 22:20
 5/20 anonim ***** válasza:
36%
Azert egy dacia a Honda helyett olyan mintha a marha steak helyett a marha kakat ajanlanad neki
2018. nov. 3. 22:49
 6/20 anonim ***** válasza:
27%
Az utolsó kettő nemien ült mostanság Daciaban. Az utolsó előtti szimplán csak nem rendelkezik naprakész információkkal és ezért beszél hülyeségeket, az utolsó meg debil. Mondom én ültem a Loganban 2 hete és abszolút jófajta. Belül jó tágas, hatalmas lábtérrel, igényes belsővel (nyilván nem luxuskategória, de az árához képest abszolút megálja a helyét, nincs oka szégyenkezni. Külsőre meg kifejezetten jól néz ki. Felextrázva (navi, tolatókamera stb) is csak olyan 2,5 misi. Üzembehelyezédi díjjal +5 év kiterjesztett garival és ingyen kötelező szervíz és alkatrészcserével is kérheted és van egy új autód, amibe 5 évig csak tankolnod kell. A Renault Assistance szolgáltatással meg bevontatnak ingyen és bérmentve a szervízbe, bárhol is vagy Európában.
2018. nov. 4. 08:35
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
Igen annyi egy sandero a legszutyokabb motorral
2018. nov. 4. 09:03
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
A Sandero drágább a Logannál
2018. nov. 4. 09:06
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
#6 Pont az a baj sajnos, hogy ültem. A cégnél van 2db Dokker illetve ismerősöm nem rég vásárolt Dustert. Én pont azt mondanám,hogy akkor te nem ültél még soha másban ha ez neked megfelel. Persze mundenkinek más az ami megüti az ingerküszöböt, ezért kár személyeskedned.
2018. nov. 4. 10:17
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem s mgfordult a fejembe egy dacia de egy nekem tetszo logan mcv amibe az van amit akarok majdnem 4 milla...
2018. nov. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!