Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2,3-3 millió között hasonló...

2,3-3 millió között hasonló minőségű sedanok?

Figyelt kérdés

Üdv, lassan autóvásárlás előtt vagyok.

Lényegében : 2,3-3 millió között nézegetek.

Csak is szívóbenzint. Úgymond élhető belsővel keresem. (sajna az árban lévő opel és fordok még a "régi szürke műanyagok" számomra).

Accord 7-8-as generációt és a lexus is 250-t néztem eddig.

Valami hasonló szintű, feelingű autó(ka)t keresek.

Főleg a kényelem és minőségérzet ami vonz, persze jó megbízható szívómotorok mellett.

2018. nov. 3. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#9: de ültem. Több márkakereskedést is végigjártam, hol mit adnak 5 millió környékén, ami megfelelő lenne nekem, akkor ültem ebbe a Loganbe (és a Dokkerben is). Nem ezt vettem meg, de asszonynak tuti ezt a Logant fogom megvenni, mert tök jó kis kocsi. Én inkább ésszel szeretek vásárolni és nem bukok az agyonhajtott valamikori luxusverdákra.
2018. nov. 4. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Persze mindenki hülye aki nem Daciat vásárol újonnan.Meg amúgy is csak a Dacia van vagy a széthajtott prémium. Ne legyél már ennyire egysíkú. Maradjunk annyiban,hogy neked elég még másnak lehet többre van igénye. Meg 4 évnél idősebb autóm azóta nem volt amióta lediplomáztam szóval nem a németből hozott tutit vásárolom én sem.
2018. nov. 4. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ebben az árban új autót mást nem nagyon kapsz csak Dacia-t meg Ladát. Viszont inkább ezt, mint egy kitudja milyen előéletű használt kocsit. Persze ki lehet fogni, csak kissé rizikós, amikor gyakorlatilag minden kereskedő visszatekeri a kilométerórát
2018. nov. 4. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak uj auto van am, nrm mindenki szeret evente szazezreket bukni az ertekvesztesen... Ugy hogy a 18 eves astram messze tobb extraval rendelkezik mint a csoda Dacia
2018. nov. 4. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#14 ez jó vicc volt.
2018. nov. 8. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Osz’t még lepontoznak mert röhögök az ilyen vàlaszokon, amikor egy 18 éves kocsihoz hasonlítgatnak egy zsír újat (ráadásul az ócska kocsit méltatják). Haver volt 18 éves astrám, ami tök patent állapotú volt, de nem lehet összehasonlítani sem a kettőt, akkora nagy a különbség a Dacia javára. Na mindegy, hát nemhiába vagyunk európa roncstelepe. Amit nyugaton kidobnak, az nálunk landol ...és mèg örülünk is neki (vagyishogy örültök)
2018. nov. 9. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Még továbbra is megragadtál azon a szinten hogy vagy új Dacia vagy 10 éves használt. Inkább vennék egy 2-3 éves használt autót normális felszereltséggel mint egy fapad Dacia-t.
2018. nov. 10. 23:35
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Fapad? 2,5 misiért már a legmagasabb felszereltségű Logant kapod. Az azért már messze van a fapadtól.
2018. nov. 11. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

2,6-tól és a legkisebb 75 lovas motorral. Az arctic felszereltség meg színre fújt lökhárítót és kilincseket jelent és függőlegesen állítható ülést meg kormányt. Ja és ott már van manuális klíma, de kinek van szüksége ennyire sok kényeztetésre az extráktól...

Itt a legmagasabb felszereltségi szint is fapados. Valószínüleg a legkisebb felszereltségben motor sincs.

Nincs baj azzal ha valakinek ez elég de hogy lehülyézni akinek ennél többre van szüksége az nevetséges.

2018. nov. 12. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

Hahó, nem tűnt fel, hogy a kèrdező SEDAN-rol érdeklődik, és se a Sandero se a Logan MCV nem sedan? Egyébként én ültem mai Daciaban és hozza a Suzuki szintjét, sőt olyanba is ültem, amelyikben fedélzeti komputer is volt. A maiak kezdenek feltörni, habár az elmúlt egy évben nem nagyon említették autós lapok, de előtte rendre voltak vele tesztek, összehasonlítások, és elég jó helyen szerepelt ár/érték arányt tekintve.

A kérdésre válaszolva: Honda Accord sedanok jok, vagy 2012 utáni Mazda 3 vagy 6 sedanok is, azok még nem rohadnak, de alvázvédelmet szoktak javasolni rá.

2018. nov. 16. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!