Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora fizetés kell egy...

Mekkora fizetés kell egy prémium autó fenntartásához?

Figyelt kérdés
Egy Audi A6, egy 5-ös BMW, vagy egy E osztályos Mercihez. Nagyon sokat látni belőle az utakon, ahhlz képest, hogy egy viszonylag szegény orszag vagyunk. Még itt, ahol én lakom, és viszonylag nagy a munkanélküliség, itt is sokan ilyen, vagy ettől is drágább autókkal járnak. Van olyan vállalkozó, akinek három is van. Egy ilyen autó fenntartásához körülbelül mekkora fizetés kell, ha mondjuk gyereke is van valakinek, meg enni is szeretne azért, plusz rezsit fizetni (ha úgy számolok, hogy saját lakasa, haza van)?

2018. nov. 13. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahogy a kettes és a négyes válaszoló is, én is elég jól keresek. Igaz nem nettó 800.000-et mint a kettes, meg nem havi 1.5 milliót mint a négyes, de én sem venném prémium autót. Az én nettó 700.000-es szerény fizetésemből nem nagyon érné meg. Meg amúgy sem ad annyi pluszt egy prémium márka hogy megérje. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem olyan 150.000 ft-ba benne lenne havonta, én meg ennyit nem szánok autóróa. A kettessel értek egyet, pedig ő havi 800-at keres. Ezt a pénzt jobb dolgokra is tudom költeni. Jobb albérlet, 2 hetes balatoni nyaralás meg hasonlók, amikre mindig emlékezni fogok, viszont az autót elfelejtem...
2018. nov. 14. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt a tartosberlet temat leirna valaki ? Mar 15* olvastam a csodajarol, felesegem konyvelo ceg tulajdonos, ezerszer atragtuk es akarom tudni hol rontom el a szamolast. 17m ftert vettem autot 4 honapja. Kiszamoltam a kamatot cegauto adot ceg neven a biztositast azt, hogy magan celbol is hasznalom ergo azt ki kell magamnak szamlazni, es ugy jott ki a nyilt vegu leasing is hogy 5-600e ftot takaritok meg osszesen, de ezert papiron el kell adnom a vegen valaki havernak aki eladja majd a szuleimnek. Es papirozok mint az orult. Azt megvettem maganemberkent. Igy kivancsi lennek mit rontottunk el amikor valaki majdnem ingyenautonak titulalja a leasinges mokat amikor gyakorlatilag alig lehet nyerni valamit.
2018. nov. 14. 18:22
 13/13 zoltan tanyi válasza:
Eves szinten 100 ezer kivéve föb alkatresz romlik el nem markaszerviz
2018. nov. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!