Szeretnék egy ilyen kocsit! Hogyan kezdjem el összeszedni rá a pénzt? Mindneki írjon!
ilyet vegyél, ez jobb, és még terepen is megy!
Miért nem azt írtad hogy szeretnél majdnem 20 milliót?
Am én inkább valami régi amerikai autót vennék ennyiből.
Szerintem kezdd azzal hogy külföldön dolgozol.
Ha már az összeszedésnél elakadsz, akkor lesz még itt pár buktató út közben, de sok sikert :D
Tegyük fel ez 20 milla. Ha évi 1 millát félreteszel, akkor kényelmesen 20 év alatt megvan a 20 miska, viszont akkorra már az autót simán egy milla környékén megveheted :D
Ha karácsonyra szeretnél ilyet, akkor gondolom te is ki tudod számolni, hogy havi minimum 2 milliót félre kell tenned rá. Ehhez nem árt egy havi 3 millás fizetés. :D
Hogyan, hogyan? Ahogy tudod: munka, üzlet, bármi amin hasznod van és be mered vállalni. Ugye ha bármi illegálisat teszel, azzal azt kockáztatod, hogy nemcsak ilyen autód nem lesz, hanem a börtönből nézheted amikor bezúzzák az utolsót is a típusból.
Én is szeretnék 20-22 millióért (esetleg 30-ért, annyiért láttam egy felújítandót itt a belvárosban) házat, realitása meg egy 7-8 milliós panelnak van, sőt még ahhoz is hiányzik.
Az autó mondjuk annyiból egyszerűbb, hogy annak az értéke (ha csak nem valami különlegesről van szó, ez a Range pedig nem az) egyre csökken. Mint a viccben,: 20 évvel ezelőtt havi 80e forintos fizetésre és egy hármas Golfra vágytam - ez mára sikerült...
"Mint a viccben,: 20 évvel ezelőtt havi 80e forintos fizetésre és egy hármas Golfra vágytam - ez mára sikerült..."
A vicc az, hogy ez nem vicc... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!