Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Második auto vásárlása előt...

Második auto vásárlása előt állok. Ki mit venne?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy családban maradt suzukim van .

Havi 450ezer forint a nettó jövedelmem és nagyon a BMW felé hajlok(2008-9 E91) amit szerintem ez mellett a fiziu mellet talán megengedhet az ember magának.

Vélemények errol az autóról?Mindeképpen benziest szeretnék.

Esetleg más alternatíva?

2018. nov. 10. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak rá ne ess. :D

Birom az iylen -rejtett hencegős - kérdéseket. Amúgy az a véleményem hogy 4 kerekük van, ha meg komoly lenne már rég pl totalcar népítéletet olvasgatnál ahol televan véleményekkel...

2018. nov. 10. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
A soros hathengeresek általánosságban jók, viszont a turbós 335i problémásabb a szívóknál.
2018. nov. 10. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Mamahotelban persze, hogy kijön.

Itt nem az a kérdés mennyit keresel, hanem mennyi marad meg belőle, amit el akarsz költeni kocsira.

Ilyen nettó mellett biztos, hogy nem egy ilyen kommersz kocsiban gondolkoznék. 1-2 millió önerő pillanatok alatt megvan, lehet nagyobbat álmodni.

2018. nov. 10. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek:Baratom mar mindent vegig olvastam,nem ma tervezem a vetelt igy több helyröl gyüjtöm az infot.Baj h feltettem a kerdest????Nekm ez tetszik...regota szeretnek egy BMWt(nem akarom a farkam meretet novelni vele meg stb).Ültem BMW-ben és nagyon megtetszett.Nem hencegek semmivel vsak kérdeztem..Hid el ha valaki akar összetud kaparninennyit

Tisztesseges munkabol...Hallottam a BMW-ről a NÉPITÉLETEN és társain hideget és meleget ezert is tettem fel a kerdest itt is...

Kötekedökre nem vagyok kivancsi...abbol itt van pár.A többinek köszönöm a választ.

2018. nov. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!