Második auto vásárlása előt állok. Ki mit venne?
Jelenleg egy családban maradt suzukim van .
Havi 450ezer forint a nettó jövedelmem és nagyon a BMW felé hajlok(2008-9 E91) amit szerintem ez mellett a fiziu mellet talán megengedhet az ember magának.
Vélemények errol az autóról?Mindeképpen benziest szeretnék.
Esetleg más alternatíva?
Csak rá ne ess. :D
Birom az iylen -rejtett hencegős - kérdéseket. Amúgy az a véleményem hogy 4 kerekük van, ha meg komoly lenne már rég pl totalcar népítéletet olvasgatnál ahol televan véleményekkel...
Mamahotelban persze, hogy kijön.
Itt nem az a kérdés mennyit keresel, hanem mennyi marad meg belőle, amit el akarsz költeni kocsira.
Ilyen nettó mellett biztos, hogy nem egy ilyen kommersz kocsiban gondolkoznék. 1-2 millió önerő pillanatok alatt megvan, lehet nagyobbat álmodni.
Elsőnek:Baratom mar mindent vegig olvastam,nem ma tervezem a vetelt igy több helyröl gyüjtöm az infot.Baj h feltettem a kerdest????Nekm ez tetszik...regota szeretnek egy BMWt(nem akarom a farkam meretet novelni vele meg stb).Ültem BMW-ben és nagyon megtetszett.Nem hencegek semmivel vsak kérdeztem..Hid el ha valaki akar összetud kaparninennyit
Tisztesseges munkabol...Hallottam a BMW-ről a NÉPITÉLETEN és társain hideget és meleget ezert is tettem fel a kerdest itt is...
Kötekedökre nem vagyok kivancsi...abbol itt van pár.A többinek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!