Új autó vásárlása?
Szeretnék venni egy új autót lízingre. Viszont nem vagyok tisztában azzal,hogy ehhez pontosan mire van szükségem(a pénzen kívül). Jelenleg van autóm amit használtan vettem,de azt ugye egyben fizettem ki az illetőnek. Lehet,hogy rosszul tudom,de azt hallottam,hogy amennyivel be vagyok jelentve a munkahelyen,az is befolyásolja azt,hogy egyáltalán el hozhatom e az autót. Az lenne a kérdésem,hogy egy új autó vásárlásánál mit néznek meg a márkakereskedésben? Mármint velem kapcsolatban. Milyen kritériumoknak kell meg felelnem,hogy el tudjam hozni az adott autót és lízingelni tudjam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ettől mi sem egyszerűbb mint oda kell menni és beszêlgetni velük. Egy órán belül már mindent fogsz tudni.
Mindenre készségesen válaszolnak, nyugodtan lehet bármilyen kérdésed.
Én mikor vettem az újat, kb 2 óra hosszan beszélgettünk.
Az utolsó csavarig, színig, felszereléssel , mit hogy akarok.
Sőt én addig válogattam hogy olyan pont nem volt és úgy rendelték meg nekem amivel kértem. Kb 3 hónap lett mire meghozták.
Úgy hogy nyugodtan menj be és még s használt autód is lehet beszámítják. Persze kevesebbet fognak adni érte mintha te adod el.
De szerintem meg még így is nagyon megéri mert nem kell egy órát se kinlódni az eladással.
Én mikor mentem az új autóért ez se volt 2-3 óránál több idő és a régit ott hagytam , az újjal meg haza jöttem.
Hitelt nem a kereskedés ad, hanem a velük szerződésben álló bank, természetesen csak, ha a hitel elbírálás után megfelelsz a feltételeknek.
A lízing tartós bérlet, elöfordulhat, hogy az autó tulajdonjogáért a lízing lejárta után egyszerre kell kifizetni egy komolyabb összeget, oda kell figyelni, mit írsz alá.
A lízing vállalkozóknak előnyös, mert a dijat kiadáskánt el tudja számolni, magánszemély nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!