Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyikünk a tahó sofőr?

Melyikünk a tahó sofőr?

Figyelt kérdés

Én, amikor villogok az előttem haladóra, ha nem veszi észre egy halk dudaszó, ha akkor sem mégegy. Főúton haladva, tökéletes időben, csúcsforgalomban. Hetvennel óra szerint(GPS szerint 64km/h) sebességgel halad a delikvens. Előzni nem tudsz, csúcsforgalom van.

Eltelik az 5. Perc araszolva. Már 100 meteres kocsisor van feltódulva.

Nem szép amit csinálok. Elég hosszú szakaszon feltartotta a forgalmat az egyébként haladni képes autó (1.6 F astra). Egyszer csak megtisztult az út. Utána megakartam előzni, 120al mentem, de nem tudtam elmenni mellette, mert gyorsított velem együtt.

Kérdem én, minek autó az ilyeneknek,?

Az ut mellett volt parkoló, lehuzodhatott volna míg elmegyünk.

Egy pszichológiai vizsgálat nem ártana azok közt, akiknel van jogsija. A fele marhának talicska jár nem autó

2018. nov. 6. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Kicsit alacsony az ingerküszöböd :D Még nem tudtam úgy menni semerre sem, hogy ne menne előttem legalább egy ilyen :) Soha nem villogtam és dudáltam rájuk.

Abban viszont teljesen igazad van, hogy kiakadtál, amikor előzés közben gyorsított. Ez nemcsak tahóság, hanem balesetveszélyes is. Én is jártam már így. Azóta jobban kigyorsítok :)

2018. nov. 6. 15:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Az ingerküszöböm ilyenkor lépi túl csak. Ha indokolt, rossz állapotú autó, akkor semmi gond. Nem csinálok semmit, 5 perc telt el azelőtt, hogy ezt tettem. Soha nem csináltam hasonlót még autósra....
2018. nov. 6. 16:27
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
57%

"Egy pszichológiai vizsgálat nem ártana azok közt, akiknel van jogsija. "

Igen, de ez rád is igaz. Fogadni mernék, hogy ha nem kezdesz el villogni meg idegbetegeskedni, akkor nem gyorsít rád. Szerintem két idióta találkozott.

2018. nov. 6. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez tudod úgy kezdődött, hogy először hátulról dudáltak, de mint mondtam ez az első ilyen.
2018. nov. 6. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Először belemászol a seggébe. Ha gyorsít, akkor semmi probléma.

Ha fékezget, szívózik veled, akkor számíthatsz rá, hogy egy gennyláda, aki előzésnél rá fog gyorsítani. Ilyenkor lemaradsz és egy alkalmas pillanatban rágyorsítasz és hatalmas sebességkülönbséggel megelőzöd. Így semmit nem tud tenni, mert mire észreveszi, hogy előzöd, már el is haladtál mellette.

2018. nov. 7. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!