Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Scirocco rángat 1500-as...

VW Scirocco rángat 1500-as fordulatnál mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

van egy volkswagen sirocco 2.0crtdi 2009es évjárat motorkód:CBDB

a kocsi nehezen indul és 1500 fordulatnál rángat olyan mintha nem kapna gázolajat utána 2000nél elkapja és semmi baja turbó meg lett nézve az jó, hibákat előző tulaj kiütötte belőle nem ír ki semmit... még annyi hogy a porlasztók rossz értékeket dobálnak be

Valakinek valami ötlet?

Előre is köszi!

2018. nov. 6. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Huha legalább nagyon olcsón vetted?

A hiba amint újra hiba lesz már kiolvasható lesz. A porlasztókkal miután nem okés kellene kezdeni valamit minél előbb, sok gondodat megoldja pláne mert a turbó se fogja szeretni sokáig így a dolgot.

Nem lesz olyan olcsó

2018. nov. 6. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Még annyival egészíteném ki,hogy az én autóm is szenvedett, pláne ha nem tiportam a gázt. Nagynyomású lett cserélve
2018. nov. 6. 14:18
 3/8 A kérdező kommentje:
nem egy olcsó szart vettem 2.8 volt volt rajta vezérlés cserélve meg elvileg a porlasztok is 2 hónapja van nálam 1 hete jött elő ez a gond részecske szűrő van kiirva meg kiszedve pestiek ezt mondták,bele kókányoltak csak azt mondta a szerelőm
2018. nov. 6. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy még kevés neki az 1500as fordulat?
2018. nov. 6. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:

nem mert mikor megvettem 1200tól ment húzott rendesen

most csinálja 1 hete ezt és rángat is

2018. nov. 6. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem egy olcsó szart vettél.

Te egy drága szart vettél.

Majd megfogod látni.

2018. nov. 6. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy 2.0 tsi jobb lett volna. Nem tudom mi okból vettel dizelt. De altalaban elmondhato hogy egy dizel autonak magasabb a vetelara. Na de itt pont forditva van vajon miért.
2018. nov. 6. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Na ezért nem veszek soha diesel sportkocsit használtan.
2020. febr. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!