Fülhallhatóval szabad zenét hallgatni vezetés közben?
Biciklin szoktam, de csak mert extrém forgalomszegény helyen biziklizek, egyenesen előre és annyi. Amúgy zavaró lenne.
Motoron nagyon ritkán csinálom, ott is gyakorlatilag nulla forgalomnál, ha nagyon unatkozom (konkrétan volt, hogy egyenes út, ellátok 1 km-re és senki). Bár motoron azt ritkán teszem, élvezetmotorozás, ritkán van unalmas rész.
Mindkét járművön remekül meghallom, amit kell, de akkor is elvon egy kicsit, úgyhogy forgalomban nem szívesen cselekszem ilyesmit.
Az autónkban még utasként is nehéz zenét hallgatni, mivel az autó saját hangja szinte mindent elnyom, na ott határozottan veszélyesnek érezném a dolgot a sofőr részéről. Ha mégis istentelenül unatkoznék valami ingerszegény úton s nem lenne más, akkor beraknám az egyik fülhallgatót, de a másik fülem szabad maradna, iszonyú unalomnál az is jobb, mint a semmi. Forgalomban pedig nem vonnám el a figyelmemet.
De autónál van más lehetőség, vannak hangszórók, minek füllhallgató?
Te nem hallottál még adathordozóról???
CD, pendrive...stb???
Sőt, már a telefonodat is rá tudod kötni a rádióra, és a "saját" zenéidet hallgatod a kocsi hangszóróin.
Sőt! Én hangoskönyvet hallgatok, mert napi 2-2,5 órát vezetek...
Nem akarásnak nyögés a vége...
Veszélyes vezetés közben telefonozni...
Nem mindig van piros lámpa, amikor váltanál, és nem mindig tart addig a piros, amíg megtalálod a számot...
Egy adat CD-re elég sok fér. Ha olyat teszel rá, amit szeretsz, akkor mit kell keresgélni? Szerintem minden magnó tud véletlenszerű lejátszást, ha unnád a sorrendet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!