Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fülhallhatóval szabad zenét...

Fülhallhatóval szabad zenét hallgatni vezetés közben?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 08:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Biciklin szoktam, de csak mert extrém forgalomszegény helyen biziklizek, egyenesen előre és annyi. Amúgy zavaró lenne.

Motoron nagyon ritkán csinálom, ott is gyakorlatilag nulla forgalomnál, ha nagyon unatkozom (konkrétan volt, hogy egyenes út, ellátok 1 km-re és senki). Bár motoron azt ritkán teszem, élvezetmotorozás, ritkán van unalmas rész.

Mindkét járművön remekül meghallom, amit kell, de akkor is elvon egy kicsit, úgyhogy forgalomban nem szívesen cselekszem ilyesmit.

Az autónkban még utasként is nehéz zenét hallgatni, mivel az autó saját hangja szinte mindent elnyom, na ott határozottan veszélyesnek érezném a dolgot a sofőr részéről. Ha mégis istentelenül unatkoznék valami ingerszegény úton s nem lenne más, akkor beraknám az egyik fülhallgatót, de a másik fülem szabad maradna, iszonyú unalomnál az is jobb, mint a semmi. Forgalomban pedig nem vonnám el a figyelmemet.

De autónál van más lehetőség, vannak hangszórók, minek füllhallgató?

2018. nov. 6. 11:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Te nem hallottál még adathordozóról???

CD, pendrive...stb???

Sőt, már a telefonodat is rá tudod kötni a rádióra, és a "saját" zenéidet hallgatod a kocsi hangszóróin.

Sőt! Én hangoskönyvet hallgatok, mert napi 2-2,5 órát vezetek...

2018. nov. 6. 11:28
 13/24 A kérdező kommentje:
Ezekről tudok, de mindegyikkel probléma van. Nincs usb port a rádión úgyhogy az kilővel. Aux csati van, de aux módban ilyen fura kerregést ad ki, úgyhogy az se jó. Cd lenne még a legjobb, csak arra meg nem fér rá az összes szám, ja meg akkor nem tudok tetszőlegesen számot váltani, pl. legörgetek pár sort és rányomok vmire, ez telefonon max 5 másodperc, egy piros lámpánál megcsinálom, cd-nél nem tudok ilyet.
2018. nov. 6. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Nincs a kicsidban magno? Nem feltetlenul valami hiper szuper dvd lejatszos cucc, hanem akar egy regebbi kazettas cucc. Ahhoz is lehet kapni atalakitot.
2018. nov. 6. 11:45
 15/24 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem annyira nem veszélyes, mint gondolnátok, a fül nem kell a vezetéshez (például a szemmel ellentétben), nem véletlenül lehet a siketeknek jogsijuk, a vakoknak viszont nem. A mentő, rendőr, tűzoltó meghallásához valóban kell, de az közelről úgyis behallatszik fülesen keresztül szerintem (de azért kipróbálom, hátha mégse), messziről meg tökmindegy.
2018. nov. 6. 11:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Transzmitter?
2018. nov. 6. 11:46
 17/24 A kérdező kommentje:
#14 Nem , csak cd-t lehet belerakni. Pont a határon, kazettához túl új, usb-hez túl régi :D
2018. nov. 6. 11:47
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is inkább az FM transzmittert javaslom. Szivargyújtóba bedugod, raksz rá zenét (SD vagy USB, fene tudja), azt pedig a rádióval tudod fogni.
2018. nov. 6. 11:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem akarásnak nyögés a vége...

Veszélyes vezetés közben telefonozni...

Nem mindig van piros lámpa, amikor váltanál, és nem mindig tart addig a piros, amíg megtalálod a számot...

Egy adat CD-re elég sok fér. Ha olyat teszel rá, amit szeretsz, akkor mit kell keresgélni? Szerintem minden magnó tud véletlenszerű lejátszást, ha unnád a sorrendet...

2018. nov. 6. 11:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Fillérekért lehet FM transmittert venni Kínából pl Wishen.
2018. nov. 6. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!