Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fülhallhatóval szabad zenét...

Fülhallhatóval szabad zenét hallgatni vezetés közben?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 08:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Igen lehet, bár én sohasem fogok az biztos.
2018. nov. 6. 08:38
 2/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
HA képes vagy közben meghallani a megkülönböztető jelzéssel közeledő járműveket, akkor igen. És ez a fülhallgató nélküli zenehallatásra is igaz.
2018. nov. 6. 08:46
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

"HA képes vagy közben meghallani a megkülönböztető jelzéssel közeledő járműveket, akkor igen."

Én még fülhallgató nélkül, kikapcsolt zene mellett sem hallom, olyan jó a kocsi hangszigetelése (BMW). Ilyenkor mi van? Erre van vonatkozó jogszabály?

2018. nov. 6. 08:51
 4/24 A kérdező kommentje:
Szerintem meghallani, de majd kipróbálom azért.
2018. nov. 6. 08:57
 5/24 anonim ***** válasza:
Közvetlenül nincs ugyan megtiltva, de ez olyan tevékenységnek számít ami elvonja a figyelmedet illetve nem enged bizonyos dolgokat észrevenned, ezért nem teheted meg legálisan. Meg aztán saját magad jól felfogott érdekében sem szerencsés ilyet csinálni, mert a te és mások testi épségének kockáztatása nem lehet öncélú tevékenységnek alárendelve.
2018. nov. 6. 09:00
 6/24 anonim ***** válasza:
Leher, de őrültség.
2018. nov. 6. 09:05
 7/24 anonim ***** válasza:
2008 tol vezetek aktivan de ezt nem vállanám be ... láttam már sofőröket akik így vezetnek, szerintem szimplán felelőtlenség, személy szerint betiltanám nincs értelme hisz ha valaki egyedül utazik kapcsolja be a radiot vagy a cd lejatszot akarmit es kesz
2018. nov. 6. 09:06
 8/24 anonim ***** válasza:
Legnagyobb hülyeség, soha nem értettem, mire jó ez.
2018. nov. 6. 10:20
 9/24 anonim ***** válasza:
ennél már csak a telefon nyomkodása nagyobb baromság...
2018. nov. 6. 10:50
 10/24 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert így akkor tudok saját zenéket hallgatni, a rádióba sokszor csak duma megy vagy reklám, ha véletlenül zenét játszanak, az is legtöbbször valami fos. Telefonozni szigorúan nem szoktam, az tényleg őröltség és veszélyes, azt én se értem miért kell, de a fülhallgató csak a fület vonja el az érzékszervek sorából, de azt se teljesen, az én fülesemen pl. eléggé áthallatszik az utca zaja is. Hogy a figyelmem mennyire tereli el a rádióhoz képest azt viszont kipróbálom.
2018. nov. 6. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!