Opel vectra b 1.6 16v miért nem indul?
Figyelt kérdés
van egy opel vectra b 1.6 16v 1998 cas évjáratú kocsim és az történt vele hogy egyszer csak leált és már nem startolt azóta csak olyat csinál hogy teker az indító és néha néha egy jó nagyot beledurran a kipufogóba elejinte gyanakodtam a vezérszíjra hogy nem e ugorhatott át majd le ellenőriztem de az rendben van ez után ki lett cserélve a 2 darab jeladó is egy olyan autóbol vettem ki amiben a vezérlés ment tönkre és ezek után is maradt a jelenség az egr szelepet is ellenőriztem az is rendben van ha kiveszem a gyertyákat mind a 4 darab szépen ad szikrát és szintén üzemanyagot is kap rendesen de ennek ellenére sem nem startol be a motor rá volt már kötve számítógépre is ottan csak a jeladókat írta meg a motor hőfok jelzőjét semmi más hibát nem mutatott nagyon hálás lennék ha esetleg valaki tudna tanácsot adni ez ügyben2018. nov. 4. 23:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!