Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért indul nehezen az Autóm? 🆘

Miért indul nehezen az Autóm? 🆘

Figyelt kérdés
Opel Vectra A 1.8 benzines 26 éves Autóm van.Ne ítéljetek el! Nem ismerem a kocsikat, nem értek hozzájuk. Tehát, mostanában elég gyakran játsza azt hogy elindítom elindulok és ahogy kapcsolok másodikba elkezd rángatni az Autó és ahogy egyre jobban kapcsolom fel negyedik-be már lefulladna de nem várom meg hanem leállítom az autót. Utanna pedig csak úgy indul el hogy a kulcsot folyamatosan addig "tartom" Amíg egyszercsak be nem indul. Utanna pedig semmi baja. Kérlek titeket segítsetek! Mik a tapasztalaitok köszönöm!

2018. júl. 21. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Mondanám hogy villogtasd ki a kódot de azt mondtad "nem értesz a kocsikhoz"

Így hát tessék választani:

- Üzemanyag pumpa hiba vagy szűrő dugulás

- Gyertyák és egyéb gyújtás...

- Lambda szonda

- Hőfok jeladó

- Kompresszió hiány

- Fals levegő.

Kapásból most ennyi jutott eszembe

2018. júl. 21. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem értesz hozzá ezért vidd el szerelőhöz. Felesleges tippelgetni
2018. júl. 21. 14:40
 3/5 A kérdező kommentje:

1.kommentelő köszönöm.

2.sajnaltaos módon nincsen annyi pénzem. 18 éves vagyok és még diák így meg nehéz pénzt beszereznem. Szüleim pedig nem rendelkeznek olyan anyagi hatterel.😕

2018. júl. 22. 02:56
 4/5 anonim ***** válasza:
De akkor miért tartasz autót?? Meg így még egy jogos kérdés: ha nincs pénzed fenntartani, de a fék elkopott vagy rossz a futómű vagy bármi más, akkor azzal úgy jársz merz nincs pénzed?
2018. júl. 22. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Tehát. A mai világban én legalábbis úgy gondolom nem mindenkinek megy úgy hogy jajj van valami baja a kocsimnak egyből szerelő! És akkor ott hagyjak több ezer forintot. Mivel fiatal vagyok,és hat említettem hogy a szüleim nem tudnak úgy anyagilag támogatni. Nekem is vannak vágyaim. Elmenni a Balatonra stb nyaralni. És mint mindenki próbál már mindenen spórolni. Én is ezt teszem. Többször előfordult már a kocsin kívül is hogy ezt azt hogy kell beállítani hogy működjön. És lám találtam rá választ megosztották az emberek a tapasztalataikat hogy mit hogy kell tenni. És én is ezt teszem most. Próbálok tapasztalatokat gyűjteni hogy mit hogy kell mitől lehet ez az és amit tudok én is megtudjak csinalni. Anélkül hogy hülyeséget tegyek.

Szó szót követ. Azért tettem fel az oldalon a kérdést hogy segítsetek nem pedig azért hogy lehurrogjatok mert nekem minek kocsi stb ☺

Köszönöm.

2018. júl. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!