Forgalmi vizsgán szól a VB, ha bénán álltam be parkolásnál?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha pl. szerintem jó, de a VB szerint nem, akkor szól, vagy simán csak behúz egy hibapontot/ megvág?2018. nov. 4. 13:09
1/4 anonim válasza:
Ha nem szól akkor hibátlanul parkoltál. Ha szól akkor egyszer van javítási lehetőséged, de az már hibapont egyébként, csak ha a következőt jól megcsinálod akkor nem vág meg egyből.
ettől független ez már VB függő inkább tehet megjegyzést ha picit ferdén álltál be, de a vonalon belül vagy és nem akadályozol semmit sem. Erre nem feltétlen ad hibapontot csak megjegyzi hogy erre figyelj oda jobban.
2/4 anonim válasza:
Vizsgabiztostól függ, mennyire kommunikál a vizsgázóval, de a hibákat nem közli menet közben akkor sem, ha egyébként beszélgetnek.
Megkérdezheti, hogy "jó ez így?", vagy mondja, hogy "mehetünk tovább", rossz esetben "ennyi volt, cseréljenek helyet"
3/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
Ha én veszem észre, hogy rossz, és javítom kell, az hibapont?
2018. nov. 4. 13:31
4/4 anonim válasza:
2-szer korrigálhatsz hibapont nélkül én úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!