Az igaz ha forgalmi vizsgán parkolásnál neki megyek a szegélynek azért megbuktatnak?
Figyelt kérdés
mindenhol azt hallottam hogy nem, de az oktatóm kb 10 szer azt mondta hogy igen megbuktatnak, lehet csak azért mondja hogy figyeljek oda ?2015. szept. 13. 19:48
2/6 anonim válasza:
Nem azért mondja, megbuktatnak.
3/6 anonim válasza:
Bukás. Merőleges és párhuzamos parkolásnál is.
Pont azt jelzi, hogy nem érzed, mekkora a kocsi, hol a vége...
Párhuzamosnál mondjuk egyszerű, inkább még közelebb is kell menni, korrigálni, merőlegesnél meg csak a támpontokat kell betartani, és nem lehet gond.
Egy esetben lehet a szegélynek óvatosan nekimenni, az az y-megfordulás. de olyankor is éppcsak érinteni.
4/6 anonim válasza:
bukás (persze ha van nálad deák akk lehet nem)
ismerősömet azért buktatták meg, mert ráállt a bal oldali kerekekkel az útpadka szintjén lévő járdaszegélyre
5/6 anonim válasza:
Hogy lenne már bukás, ha csak hozzáérsz a kerékkel? Ha felhajtasz rá, az a bukás, ugyanis veszélyezteted a gyalogosokat. Én is nekimentem a jobb hátsó kerékkel a padkának, le se sz*rta a vizsgabiztos. Az a lényeg, hogy ne hajts fel rá...
6/6 anonim válasza:
Én párhuzamosnál benéztem, és nekimentem a jobbhátsóval. Rögtön megállt a világ, oktatómra néztem, oktatóm vissza ugyan azzal a tekintettel, hogy na most itt vége, mind ketten éreztük. Aztán megszólalt a vizsgabiztos, hogy most ennek itt lenne vége, de mivel eddig nagyon szépen csináltam mindent, figyelmen kívül hagyja. Aztán 5 perc múlva megbuktatott másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!