Honnan tudom eldönteni egy 1600 cm3-s motorú autóról, hogy bírja-e német autópályán a tartós 160-at?
Jelenlegi 1400cm3-s motorú autómat tervezném lecserélni 1600-asra, mert a gyakori német autópályázshoz ez az 1400-as motor már nem a legjobb, tartós 160-nal nem lehet vele menni, plusz a gyorsulása, indulósebessége sem a legjobb. (A német autópályán nincs sebességkorlátozás ugyebár.)
De honnan tudom eldönteni egy adott 1600cm3-s motorról hogy tényleg nem durran szét, ha nyomom neki 160-nal 600km-en kersztül?
Például egy 1600-as Skoda vagy Seat esetében...?
20.: Eh....okay, ezeket nem tudtam....pontosan emiatt vagyok itt...tanulni, tanulni.
Tehát 1.6 VTEC Honda motor elfelejtve....
És mit gondolsz az 1.8 VTEC motoros Hondáról?
Az már 140 lóeaz már becsületesebb), és ezena videon 200-zal is mennek vele, és itt nem megy max felé a fordulatszámmérő sem:) :
https://www.youtube.com/watch?v=D4E__C3sRIM
Persze, oké lehet hoyg ez is tuningolt...
24.:
alapvetően minimalizálni akaroma költségeket, tehát az 1600-as VTEC motoros Honda 4000 Euroért szimpatikusabb mint a 8000 Euros 1.8-as VTEC motoros Honda Civic sport.
De az a baj, hogy ami kell, az kell...meg tudom fizetni a 8-10 ezer Euros 1.8-as Hondát is, vagy akár még ettől felfelé is mehetünk kicsit a realitásokon belül maradva.
Ha az ember munkája/életformája olyan, hogy sokat szaladgál 300-600-1000 km-eket autópályán pláne Néemtországon keresztül, és sokszor semmi ideje nincs (tehát az idősokszor a legdrágább) akkor jöhet az 1.8-as Honda, ha az tényleg megfelel a célnak.
Mivel előbb utóbb úgyis megőrülök, ha időre oda kell érni valahova 500 km-re, és pont az pár óra hiányzik (hogy ne kapjam el a német 6 km-es dugót)..., amit egy normális 160 km/h-t bíró autó biztosítana.
Illetve másik dolog:
Sokan nyommulnak német autópályán 160-tól felfelé 180-200-240-nel is akár.
Lehetne róla vitatakozni, hogy ez mennyire "bölcs" dolog.
De ez nekem már az elveim ellen való, nalám 160 a "racionalitás határa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!