Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot vs Citroen?

Peugeot vs Citroen?

Figyelt kérdés
Peugeot vs Citroen melyik a jobb ? Tapasztalatból
2018. okt. 29. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vagyis nem azért veszik mert olyan rohadt jó, hanem mert ez az egyik legolcsóbb, erre telik, keveset fogyaszt, gari is van rá stb. Ráadásul a többség hitelre ahogy írtad, tehát pláne inkább ez az oka.

"Most baromi jó pénzeket adnak mindenhol a frissen felvett dolgozóknak."

Ha tanult vagy vagy értesz valamihez igen, ha szarhoz se értesz, mehetsz a levesbe úgy mint eddig és ezután is.

2018. okt. 29. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért veszik mert jó és jó árban van. De a Suzuki Vitara & SX4 S-Cross van a lista első és második helyén, szóval mégsem az ár az elsődleges szempont ezek szerint. Én pl. azért vettem, mert tökre tetszik és a legmagasabb felszereltséggel és a plusz kérhető extrákkal (na meg a garancia és szervízszolgáltatásokkal együtt) nekem abszolút megfelel. Tök jó kocsi (és egy kis gyűjtögetéssel ki is tudtam fizetni egyben). Az összes Dacia fikázó haveromnak megváltozott a véleménye, amikor megláttàk élőben és beleültek. Azóta mindegyik ilyet akar.

Ha meg nem értesz semmihez, akkor itt az ideje, hogy képezd magad.

Maradj meg egy munkahelyen 3-4 évig és a következő munkahelyen a megszerzett gyakorlatot fogják megfizetni.

2018. okt. 29. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Hallod neked egyrészt mi közöd van hozzá milyen munkám van, másrészt hol írtam én olyat hogy nem értek semmihez? Nem megy a szövegértés? Vagy csak magadból indulsz ki? Nem csoda, ennyi aggyal értem már miért dácsiát vettél. Na mindegy nekem aztán hogy te milyen kocsival villogsz a haverok előtt, én a véleményemet írtam le és kész. Ha neked nem tetszik, tehetsz egy szívességet.
2018. okt. 29. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocs haver, de az előző hozzászólásodban azt hittem, hogy magadról beszélsz, amjkor ilyeneket írtál, hogy “csak én vagyok csóró”, “Ha tanult vagy vagy értesz valamihez igen, ha szarhoz se értesz, mehetsz a levesbe úgy mint eddig és ezután is.” ...erre írtam jótanácsként, amit írtam, hogy hogyan lendítsd előre egy kicsit az anyagi helyzeted (de igazad van, igazàból semmi közöm hozzá, old meg, ha elégedetlen vagy vele)
2018. okt. 29. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Oké, nem törtènt semmi.
2018. okt. 30. 00:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Suzuki - egy álom a psa-hoz képest. Volt új. Sokat kellett trélerezni. Nem ment el 40.000-et tréler nélkül.
2018. okt. 30. 04:35
 17/17 anonim ***** válasza:
2018. okt. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!