Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot vs Citroen?

Peugeot vs Citroen?

Figyelt kérdés
Peugeot vs Citroen melyik a jobb ? Tapasztalatból
2018. okt. 29. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Egyik sem jobb a másiknál.

A piros vagy a kék szín a szebb?

Felesleges hasonlítgatni.

MIndkettő élhető jó autó.

2018. okt. 29. 19:22
 2/17 anonim ***** válasza:

és peugeot mi meg citroen mi amit össze kellene hasonlítani?

Amelyik jobban tetszik.

Nekem citroen van , imádom szeretem :) minden tönkre megy benne ami az előző koreai autómba nem tudott mert nem volt :D

2018. okt. 29. 19:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő a PSA konszern része. A lemezek alatt egyformák. Teljesen.

Mint a skoda és a seat. Ugyanaz a technika más köntösben.

2018. okt. 29. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Kb egyformák. A renault viszont egy rakás szar, még hozzájuk képest is.
2018. okt. 29. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
#4 😂😂😂 Jaja azért van az, hogy ma Magyarországon a 3. legtöbbet vásárolt autó a Dacia(Renault) Duster. Biztos mindenki hülye, csak te vagy okos 😏
2018. okt. 29. 21:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem a Peugeot 2008 talán egy hajszálnyival jobban tetszik, de a Citroen C4 Cactus is nagyon bejön. Tanulhatna tőlük a német triumvirátus (Audi,BMW, Mercedes) az alapmodellekbe szerelt extrák terén (fogalmazzunk úgy, hogy bekaphatják Jürgenék az autó árazásaikkal együtt).
2018. okt. 29. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:
#5 vagy inkább azért mert a legolcsóbb újautó. Vagy mindenki gazdag csak én vagyok szegény?
2018. okt. 29. 21:20
 8/17 anonim ***** válasza:
A Lada a legolcsóbb új autó, utána meg a Dacia Logan ...de egy Citroen C3 olcsóbban kijöhet, mint egy full felszerelt Dacia Duster. Az emberek meg simán felveszik a hitelt a kocsikra, nem feltétlenül van 4-6 misi a zsebbe. De ettől függetlenül, lehet, hogy neked is munkahelyet kellene váltanod, ha úgy érzed, hogy keveset keresel. Most baromi jó pénzeket adnak mindenhol a frissen felvett dolgozóknak.
2018. okt. 29. 21:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Irónia volt. Tehát biztos csak véletlen hogy (akkor a harmadik, igazából mindegy, nagy különbség nincs) legolcsóbb autót veszik a legtöbben, hiszen ugye valójában mindenki gazdag.
2018. okt. 29. 21:55
 10/17 anonim ***** válasza:

nelegyen itt viszály e kérdés alatt, és a vw füstgyárasok ne is válaszoljanak. Mindenkinek más a véleménye az én ismereteimből adodóan a legjobbak szinte a franciák, sajnos ezek a tévhitetek még akkor terjedtek el mikor '90 ben hozták be a szarokat a franciáktól amik akkor voltak használt autók arra mind igaz amit most hisznek az emberek a franciákrol. Rohadnak, megbizhatatlan, egy rakat sz@rt se ér a motorja.

De ezek a mostani franciák egész kellemes kis autok. Az igaz volt hogy a hdi franciák semmiresevalók, de a benzinesek és a renaultnak az 1.5 disele a legjobb motorok egyike. Szívem szerint Peugeotot veszek majd. De a peugeotot és a renaultot összehasonlitva a P. az gyengéb, de viszont szebb az R. jobban megbizhatóbb, a citroennél nincsen jo tapasztalatom de azért nem szidom mint az éretlen emberek, akik azt szeretik hogy összefossa magát az autója minden indulás elött.

2018. okt. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!