Melyik a legjobb/legmegbízhatodd típus?
Figyelt kérdés
Bmw e90 325i, e60 525i, e60 530i.
Melyik a legjobb,legolcsobb fenntarthatosagu ezek a modellek kozul?
Elore is koszonom.
2018. okt. 29. 18:21
1/16 anonim válasza:
Szerencsejáték zrt. majd megmondja neked;)
2/16 anonim válasza:
Gondolom az, amelyik
a) nem szériahibás
b) környezetvédelem szempontjából az alacsonyabb osztályt képviseli
c) egyszerűbb kialakítású motorral rendelkezik
3/16 anonim válasza:
Legjobb, legolcsóbb BMW... ez a három szó egymással összefüggésben értelmezhetetlen.
Akinél a BMW vásárlás előtt a legolcsóbb szempontként felmerül, annak nem szabad BMW-t vásárolni, jobb, ha nem is gondol rá
4/16 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam h olcso legyen hanem h a harom kezul melyik a legjobb.
2018. okt. 29. 19:06
5/16 anonim válasza:
és azt itt ki tudja? Senki. ha mégis tudja, az nem olvassa a gyakorit.
egy bömös szervizt kérdezz. Ők talán..
6/16 A kérdező kommentje:
Forumokon is erdeklodtem mar csak szeretnek minnel tobb helyen informalodni a vasarlas elott azert gondoltam h itt is felteszem, es igen felfogok keresni majd egy szervizt is koszonom.
2018. okt. 29. 19:22
7/16 anonim válasza:
Megbízhatóság, olcsó fenntartás, bmw. Ez így nagyon nem jön össze, egyet húzz ki a listáról, ha a bmw marad, akkor meg inkább kettőt.
8/16 D. Brasco válasza:
Megbizhatosag meg bmw...főleg E60....ugyan már.......
9/16 anonim válasza:
Amelyiket karbantartották. Utána rajtad múlik.
10/16 anonim válasza:
Mennyi a havi nettód kérdező (illetve mennyi az össz bevétel, ha együtt élsz valakivel) ...illetve van-e albérleted vagy/és valami nagyobb hiteled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!