Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítség téligumi választásban?

Segítség téligumi választásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem tudom eldönteni hogy mit tegyek. Szóval az van hogy szeretnék az autómra rendelni (Honda Civic Type R FK8 2018) téli gumit de most néztem az árakat és valami elképesztő. Ugye 245/30 R20 az eredeti gumiméret és ilyet is szerettem volna télire de 90 ezer ft körül kezdődik az ára egy darab guminak (Continental). És a második lehetőség ami adódik az a 235/40R18 gumiméret + felni. Szóval kéne 4 felni plusz 4 gumi. Így drágább lenne mintha a 20 as gumit venném csak de nem annyira borzasztóan drágább. És ha véletlen defekt és kukás lesz a gumi nem 90 ezret kell kifizetnem hanem mondjuk csak 65-75 ezer ft-ot egy gumiért. De persze így is drága és ráfizetés a felnik. Más méret sajnos nem megy rá szóval ez a kettő között gondolkozok. Illetve méretben szerintetek nagyon rossz lenne télen a 245/30 R20? Mármint hóban stb?

Előre is köszönöm!

2018. okt. 22. 16:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megtippelni, hogy hogy fog kinézni és hogy mennyire fér el a féknyereg...

Én azt mondom, hogy ha nem a kenyérre valót kell elvenni, akkor hagyd a csudába az utángyártott felnit! 430 vagy 600 az már majdnem ugyan az. És akkor legyen inkább gyári, ha már van egy ilyen autód!

2018. okt. 23. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!